belgische makelaar spanje
Azull Appartementen en villas te koop in Spanje.
Na een persoonlijk gesprek met Marleen op het kantoor in Herentals waarbij we uitvoerig geïnformeerd werden over de Spaanse vastgoedmarkt en het koopproces werden we enkele weken later begeleid door het lokale Azull kantoor in Spanje met Dhr en Mevr M uit Neuville-en-Condroz.
INVESTINSPAIN.BE: Uw vastgoedmakelaar in Marbella Estepona.
Wij zijn zeer tevreden over de professionele en correcte afwikkeling van Gunther en Sofie en kunnen u deze makelaar zeker adviseren. Ook de ondertekening bij de advocaat, notaris en het bouwbedrijf werden direct door Gunther ter plaatse geregeld. Hoi Gunther en Sofie, Nogmaals bedankt om onze droom te helpen realiseren. Het is sowieso al niet gemakkelijk om een juiste keuze te maken in deze mooie regio van Spanje.
Spanje Immo 2dehands.be.
Deze moderne nieuwbouw villa ligt in het binnenla. vandaag 2041: Antwerpen. Modern appartement in zonovergoten trendy wijk in Spanje. Iberica Estates Spanish Property. Appartement te koop nabij Zenia Boulevard. De Nederlandse / Belgische makelaar Ibérica-Estates biedt u dit moderne 2 slaapkamer / 2 badkamer a.
Zapinvest: Vastgoed in Spanje specialist in tweede verblijven.
Al onze Prestige panden! Zapinvest Immo: de Belgische vastgoedspecialist van een tweede verblijf in Spanje. Door zijn specialisatie in vastgoed in een tweede verblijf, is ZAPINVEST uw onmisbare partner voor de aankoop van een tweede verblijf in Spanje. Zapinvest begeleidt u gedurende het gehele traject bij het kopen van een tweede woning in Spanje.
Immo Linea, uw makelaar in Belgie en Spanje.
Uw makelaar in België. Immo Linea is een dynamisch, familiaal, vastgoedkantoor dat gevestigd is in Denderleeuw en Aalst en ondersteund wordt door jarenlange professionele ervaring in de vastgoedsector en een up-to-date juridische kennis. De samensmelting van beiden zorgt ervoor dat wij u stap voor stap voortreffelijk kunnen begeleiden bij de verkoop, de verhuur of het overdragen van uw onroerend goed en dat deze wordt afgehandeld op een correcte en efficiënte wijze. In België én Spanje. Erkend vastgoedmakelaar BIV: 204025 BE.
Huis Kopen in Calpe / Immo Calpe Calpe.be.
Vaak staan er op Spaanse makelaar website online nog steeds woningen te koop, die toch allang verkocht zijn. De website actualiseren gebeurt niet zo vaak bij de Spanjaarden. U kunt er ook voor kiezen om een Belgische makelaar in Spanje in de arm te nemen, dan heeft u in ieder geval geen taalbarrière en krijgt u gerichte informatie.
Uw Huis in Spanje, dé specialist voor Spaans vastgoed! Home.
Hierdoor hanteren wij de hoge Belgische kwaliteitsnormen ook bij je aankoop in Spanje. Adres BIV: Luxemburgstraat, 16B, 100 Brussel. KB van 27 september 2006 tot goedkeuring van het reglement van plichtenleer van het BIV. TE KOOP IN SPANJE. Appartementen te koop in Spanje.
Wonen in Spanje TM Benelux.
Daarom is het verstandig om samen te werken met een Belgische makelaar. U hebt een aanspreekpunt bij vragen, en de taalbarrière wordt overbrugd. Als u in Spanje gaat wonen, wil u natuurlijk ook verzekerd zijn van dezelfde medische zorgen die u in België zou krijgen.
Het kostenplaatje van een vakantiestek onder de Spaanse zon De Tijd.
Verborgen kosten van tweede verblijf in Spanje. 10 juni 2015 0859.: Geef zelf een reactie. Belgen hebben zich de voorbije jaren in de top 3 genesteld van buitenlanders met een vakantiehuis aan een van de Spaanse Costas. Gemiddeld betalen ze er 240.000 euro voor. Maar daar komen nog heel wat andere kosten bovenop. Beter beschermd bij faillissement makelaar.
Iedereen waant zich vastgoedmakelaar in Spanje: Zelfs" slager om de hoek verkoopt er huizen" Buitenland Nieuws HLN.
Maar" in feite zijn ze niet verzekerd en aan kennis ontbreekt het vaak compleet. Maak daarom altijd een afspraak in het kantoor van de makelaar met wie je in zee wil gaan, dan zal je al snel zien of het om een echte makelaar of een hobby-makelaar gaat, aldus Marleen De Vijt, expert in de Spaanse vastgoedmarkt en zaakvoerder van Azull, de Belgische marktleider in Spaans vastgoed. In België kan niet iedereen zomaar makelaar worden, in Spanje zo goed als overal wel.
Vastgoed Spanje Spaargids.be forum.
Een bevriend koppel heeft via een Belgische makelaar een nieuwbouwappartement in Spanje gekocht. Ze zijn zeer tevreden en het ziet er geweldig uit. Aangezien de rentevoeten laag staan en spaargeld weinig/niks opbrengt denk ik erover om iets gelijkaardigs te doen.
Nederlandse Makelaar Andalusië Huis Kopen Spanje Alora Makelaar.
Welkom op de website van uw Alora Makelaar. Wilt u een huis kopen, hotel of BB kopen in Andalusië? Zoek dan direct in ons aanbod door aan de rechterkant het formulier in te vullen. In samenwerking met diverse grote regionale makelaars die gevestigd zijn in het mooie witte bergdorp Alora, kunnen wij op voor u op zoek gaan naar uw droomplek in de zon. Wij bestrijken zon beetje alle omliggende dorpen zoals Valle de Abdalajis, Pizarra, Cartama, Alhaurin el Grande, Alhaurin de la Torre, Carratraca, El Chorro, Ardales, allemaal dorpen waar je het authentieke spaanse leven nog ervaart. Het is echter niet gemakkelijk, gezien het grote aanbod op internet, om nu net dat leuke dorpshuis of die mooie plattelandsvilla te vinden die juist voor u geschikt is.Vandaar dat wij een kleine selectie hebben gemaakt die de Nederlands/ Belgische markt zullen aanspreken.

Contacteer ons

Op zoek naar belgische makelaar spanje?