belgische makelaar spanje
Huis Kopen in Calpe / Immo Calpe Calpe.be.
Vaak staan er op Spaanse makelaar website online nog steeds woningen te koop, die toch allang verkocht zijn. De website actualiseren gebeurt niet zo vaak bij de Spanjaarden. U kunt er ook voor kiezen om een Belgische makelaar in Spanje in de arm te nemen, dan heeft u in ieder geval geen taalbarrière en krijgt u gerichte informatie.
Een buitenverblijf aanschaffen? Zo pak je het aan! één.be. één. zoeken. sluiten. Audio description. Facebook. instagram. twitter. snapchat. één. Audio description. Facebook. instagram. twitter. Facebo
Zoek ook ter plaatse een makelaar. Een makelaar ter plaatste kent de markt natuurlijk als geen ander. Neem zeker een kijkje op de website van CEPI, de Europese vereniging van vastgoedmakelaars. Of kijk eens op affidata.com of mondibelangen.be, waar je ook Belgische makelaars vindt die in het buitenland werken.
Uw Huis in Spanje, dé specialist voor Spaans vastgoed! Home.
Sint-Gillislaan 61, 9200 Dendermonde Belgium Openingsuren: op afspraak Contact: 32 476647778 Mail: info@uwhuisinspanje.be Erkend Vastgoedmakelaar met BIV nr 508176 Uw Huis in Spanje S.L, CIF: B54638291 Land van toekenning is België BA en borgstelling via NV AXA Belgium polisnr. Als Belgisch immokantoor is Uw Huis in Spanje onderworpen aan de deontologische code van het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars BIV. Hierdoor hanteren wij de hoge Belgische kwaliteitsnormen ook bij je aankoop in Spanje.
Spaanse huizenmarkt: zijn er nog cowboys? Confianz legt uit.
Bovendien beperkt de verantwoordelijkheid van de vastgoedmakelaar zich tot het vinden van een tegenpartij. Vanaf dat er een overeenkomst tot stand komt tussen koper en verkoper dankzij bemiddeling van de makelaar, houdt zijn taak op. Hij is niet meer verantwoordelijk voor de verdere afloop van de transactie. Dit is natuurlijk niet in het voordeel van de klant. Het is immers niet ongewoon dat Spaanse makelaars uit zijn op easy money, ongeacht de gevolgen voor de klant. De cowboys bestaan dus nog wel degelijk. De notaris biedt geen zekerheid. De taken van een Spaanse notaris zijn in geen geval vergelijkbaar met de taken van de Belgische notaris. Weet dat de notaris in Spanje quasi geen onderzoeken of controles uitvoert over de woning. Samenwerken met onafhankelijke professionals is dus zeker een must. Lees meer over de taken van de Spaanse notaris. Koop via professionele makelaars. Daarom raden we cliënten aan om niet zomaar met elke vastgoedmakelaar in zee te gaan.
Immo Spanje/ commissie/ verbintenissenrecht JuridischForum.be.
1, 3 jaar 7 maand geleden 02 feb 2015 1704.: Ik heb een mondelinge opdracht als makelaar in Spanje van een Belgische vrouw voor verkoop van haar eigendom in Spanje. dit is volgens mij duidelijk te bewijzen naar aanleiding van het e-mail verkeer de ik met haar heb.
Immo Spanje: huizen, appartementen en villas te koop Secundo.
Dankzij onze advokaten, onze kennis van de markt en onze vastgoedkantoren in Spanje kunnen we u een veilige transactie en een aankoop onder de beste voorwaarden garanderen. Maak van uw droom de werkelijkheid: ontdek onze appartementen, villa's' en huizen te koop aan de Costa Blanca, de Costa del Sol, de Costa de la Luz, de Costa del Azahar en de Costa Almeria!
Immo Carlos.
Welkom bij Immo Carlos uw Belgische makelaar en aanspreekpunt voor de Costa Almeria Andalucia, Zuid Spanje. Wij begeleiden onze klanten met het zoeken naar hun droomvilla of een appartement aan de Kuststreek Mojacar, Garrucha, Palomares, Vera Playa Villaricos en in het binnenland de streek rondom Arboleas, Albox Albanchez.
Puurspanje Meer dan een makelaar.
Schakel dan de experts van Puurspanje in, uw betrouwbare makelaar met Nederlandse achtergrond. Wij helpen u graag verder bij het kopen van een huis in Spanje. Puurspanje, uw makelaar in Spanje. Bij Puurspanje kunt u terecht voor een nieuw leven onder de zon.
Villa, finca, appartement te koop Calpe AREA Costa Blanca.
In makelaars in Calpe / Benissa AREA Costa Blanca verzorgen wij het hele proces, zodat je enige taak is om het huis uit te kiezen wat je graag wilt zonder problemen. In ons onroerend goed kantoor in Calpe hebben we een brede selectie van appartementen te koop, villa's' te koop in Calpe, villa te koop in Moraira en uiteindelijk, elke vorm van huisvesting die u nodig hebt.
Wanneer u een woning wil kopen in Tenerife, helpen wij u graag verder. Stuur ons een mail.
Hierdoor is Tenerife Online SL ontstaan. Een Belgische makelaar die van in het begin en integraal zijn klanten de nodige diensten verleent. Te starten vanaf het begin van je zoektocht, tijdens de aankoop, bij de notaris, de post notariële administratie en eens je eigenaar bent, blijven wij ter uwer beschikking. Zowel voor sleutelbeheer, poetsdienst, herstellingen, verbouwingen en zelfs bij de aankopen van je meubelen, electra, enz Wens je later naar Tenerife te emigreren zorgen wij ook voor de volledige procedure. Dit tot en met de verhuis en overbrengen van je eigen wagen. Onze begeleiding stap voor stap. Papierwerk, notaris en controle van documenten. Wanneer u een woning bij ons koopt zorgen wij voor alle papierwerk, van A tot Z. Hieronder een samenvatting van het controle en papierwerk dat wij zullen uitvoeren. NIE nummer zonder NIE, geen aankoop. Wij gaan samen met u naar de Policia Nacional om uw NIE nummer te verkrijgen. Dit is een fiskaal nummer dat u dient aan te vragen om een vastgoed aankoop in Spanje te kunnen doen.
Panden te koop in Spanje ERA Belgium.
ERA Makelaar worden. Share on Facebook. Share on LinkedIn. Share this page in Email. Print this page. Sorteer op Prijs aflopend. Resultaten per pagina 12. Tegels Lijst Kaart. ERA Comfort Garantie. Vakantiewoning / buitenverblijf. Wij zoeken voor u! Wij sturen u een e-mail van zodra wij nieuwe panden in onze portefeuille krijgen die voldoen aan uw zoekopdracht. Niet meer weergeven. 57 resultaten voor huizen en appartementen in Spanje.
Belgische toerist blijft verknocht aan Spanje Brussel De Standaard.
Spanje behoudt een speciale plaats in het hart van de Belgische toerist. Bijna een op de drie landgenoten 30 procent koos de voorbije zomer voor een vakantie aan de Costas of op een Spaans eiland. Dat blijkt uit een balans van touroperator TUI.

Contacteer ons

Zoeken naar belgische makelaar spanje