belgische makelaar spanje
Huis, appartement te huur Spanje immo proxio.
Casa Fuente, Te Huur Alicante Costa Blanca Vakantiehuis Te Huur Spanje in, Elche 03200, ref. 1504556, Vakantie Villa met 3 slaapkamers. Vakantie verhuur Alicante Costa Blanca Villas, uw Immo Spanje makelaar met vakantiehuizen te huur in Spanje alsook de volledige Costa Blanca zuid.
Antwerpse Azull zoekt Belgen die in Spanje aan de slag willen Made in Antwerpen.
Antwerpse Azull zoekt Belgen die in Spanje aan de slag willen. Edith Vervliet 26 juni 2017. Het Antwerpse bedrijf Azull, de Belgische marktleider in Spaans vastgoed, is op zoek naar twee Belgen die landgenoten intensief willen helpen met het vinden van hun ideale buitenverblijf.
Wonen in Spanje TM Benelux.
Daarom is het verstandig om samen te werken met een Belgische makelaar. U hebt een aanspreekpunt bij vragen, en de taalbarrière wordt overbrugd. Als u in Spanje gaat wonen, wil u natuurlijk ook verzekerd zijn van dezelfde medische zorgen die u in België zou krijgen.
Waar vindt u nog een betaalbare vakantiewoning in het buitenland? Oximo.
Natuurlijk zijn in Spanje ook koopjes te doen. Maar wie zich alleen laat leiden door de stuntprijzen, belandt niet meteen in een droomscenario. Voor lage prijzen krijg je appartementen met een beperkte oppervlakte, in een groot complex dat bestaat uit honderd identieke eenheden, en op een tamelijk grote afstand van zee. Voor minder dan 200.000 euro vind je ook veel oude appartementen. Maar die vergen flink wat oplapwerk. Om dat te realiseren, moet je de mede-eigenaars over de streep willen trekken. Zijn dat Spanjaarden, dan gaan die veelal op de rem staan om de noodzakelijke renovatiewerken te bekostigen, getuigt de makelaar.
Huizen Spanje Libercasa De grootste in Spanje.
Geen voorkeur Appartement/Flat Commercieel vastgoed Duplex 2 verdiepingen Finca Grond Huis dorp Kasteel/Herenhuis Penthouse Villa Woning stad. Zie ook: Appartementen te huur Vakantie villa's' in Spanje. Plaats een advertentie. Verhuurt u een huis in Spanje? Heeft u een huis in de verkoop?
Wie zijn wij? Overzicht van onze werking. Casa Spanje.
Makelaar gespecialiseerd in de Spaanse markt, met grote knowhow van de Costa Blanca zuid, waar wij onze eigen tweede verblijf hebben, en Murcia. Agent voor verschillende Spaanse bouwheren die wij gescreend hebben op risicos, niet alleen financieel maar ook op bouwkwaliteit met garanties.
Uw Huis in Spanje, dé specialist voor Spaans vastgoed! Home.
Sint-Gillislaan 61, 9200 Dendermonde Belgium Openingsuren: op afspraak Contact: 32 476647778 Mail: info@uwhuisinspanje.be Erkend Vastgoedmakelaar met BIV nr 508176 Uw Huis in Spanje S.L, CIF: B54638291 Land van toekenning is België BA en borgstelling via NV AXA Belgium polisnr. Als Belgisch immokantoor is Uw Huis in Spanje onderworpen aan de deontologische code van het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars BIV. Hierdoor hanteren wij de hoge Belgische kwaliteitsnormen ook bij je aankoop in Spanje.
Immo Spanje Immo Consult.
De aankoop van een huis of appartement in Spanje is nu meer dan ooit interessant. Sedert het uitbreken van de financiëel-economische crisis eind 2008 zijn de prijzen van het Spaanse vastgoed gedurende vijf opeenvolgende jaren gedaald. Consea is jouw specialist voor verzekeringen, beleggingen, vermogensbeheer en immobiliën. Al ruim zestig jaar zijn we dé verzekeringsexpert in de regio Brugge-Gent. Als onafhankelijke makelaar bieden we de beste oplossingen tegen de beste prijs, perfect aansluitend bij jouw persoonlijke situatie en behoeften.
Immo Spanje/ commissie/ verbintenissenrecht JuridischForum.be.
1, 3 jaar 7 maand geleden 02 feb 2015 1704.: Ik heb een mondelinge opdracht als makelaar in Spanje van een Belgische vrouw voor verkoop van haar eigendom in Spanje. dit is volgens mij duidelijk te bewijzen naar aanleiding van het e-mail verkeer de ik met haar heb.
TenerifeOnline, uw nederlandstalige vastgoed makelaar voor Tenerife, immomakelaar in Tenerife, vastgoed makelaars in Tenerife, betrouwbare vastgoed makelaars in Tenerife, immo makelaar in Tenerife, Ne
De extra vliegverbindingen en de blijvende prijzenoorlog van de talrijke lagekosten luchtvaartmaatschappijen versterken deze trend zodat de verlengde vakantieweekends naar het zonzekere Tenerife volop concurreert met een verblijf aan de Belgische Kust. De komende jaren gaat deze trend nog toenemen zodat toekomstige kopers hun spaargeld op een veilige en legale manier optimaal zullen benutten door te investeren in immo in Tenerife. Tenerife heeft een speciaal bevoorrecht fiscaal statuut in Spanje en de Europese Unie.
Vijf gouden tips om vastgoed in Spanje te kopen Gold Estates Vastgoed in Zuid Spanje.
Uiteraard kan u kiezen voor een Spaanse makelaar, maar in de praktijk blijkt communiceren dan niet altijd even simpel. Om nog maar te zwijgen over bepaalde culturele verschillen op het vlak van zakendoen, die weleens tot misverstanden leiden. Op dat vlak zit u gebeiteld bij Gold Estates. Begint het hier iets te hard te stinken naar eigen lof? Contacteer ons vrijblijvend en geef ons de kans ons te bewijzen. Filed Under: kopen in Spanje.
Immo Lippens: Aanbod Spanje.
Huizen te huur aan de Belgische kust. Te koop in De Panne. Te koop in Koksijde. Te koop in Nieuwpoort. Te koop in Oostduinkerke. Te koop in Veurne. Appartementen te koop in Spanje. Huizen te koop in Spanje. Luxe vastgoed te koop in Spanje.

Contacteer ons

Resultaten voor belgische makelaar spanje