belgische makelaar spanje
Vastgoed Spanje Spaargids.be forum.
Bericht door Krikke 14 November 2016, 1454.: Ik post zeer weinig maar lees wel het forum. En nu dacht ik om hier toch even raad te vragen. Een bevriend koppel heeft via een Belgische makelaar een nieuwbouwappartement in Spanje gekocht.
Huis of appartement kopen in Spanje Casa Real Gespecialiseerd in vastgoed in Spanje.
Allereerst kregen we tijdens een aangename eerste afspraak uitgebreide informatie over het kopen van een woning in Spanje: de fiscale aspecten, de verschillende stappen die doorlopen worden, het financiële, kortom alles kwam aan bod. Daarna volgde een bezichtigingsreis samen met mijn vader, die door Anniek tot in de puntjes voorbereid was: op basis van onze wensen werden een aantal panden geselecteerd, die we dan ter plaatse bezocht hebben.
Testimonials Huizen In Spanje.
Daar ik sinds 1959 als makelaar werkzaam ben in Nederland en weet wat het vak inhoud, leek het ons toch beter om ook een makelaar in te schakelen.De wetgeving en nog andere zaken zijn in Spanje anders geregeld dan in Nederland.
Max Villas en constructies Benissa Moraira Calpe Altea Finestrat Max Villas.
We hebben een groot aanbod van villa's' aan de Spaanse kust. Het is dé ideale moment om nu onroerend goed te kopen in Spanje en uw centjes goed te beleggen. Of je nu houdt van modern, klassiek, of mediterraanse stijl.
investeer in spaans vastgoed costa blanca. wave-single. wave-single. wave-single. wave-single. arrow-right. chat. calendar. money. chart. sign. money-2. wave-single. arrow-right. arrow-right. facebook
Financiering van uw project heeft een hefboomeffect op uw eigen vermogen. Het staat u niet alleen toe om te investeren, maar het kan ook nuttig zijn om verschillende fiscale voordelen te verkrijgen. Vind het appartement, woning of villa van uw dromen in Spanje Referentie.
Uw Huis in Spanje, dé specialist voor Spaans vastgoed! Home.
Sint-Gillislaan 61, 9200 Dendermonde Belgium Openingsuren: op afspraak Contact: 32 476647778 Mail: info@uwhuisinspanje.be Erkend Vastgoedmakelaar met BIV nr 508176 Uw Huis in Spanje S.L, CIF: B54638291 Land van toekenning is België BA en borgstelling via NV AXA Belgium polisnr. Als Belgisch immokantoor is Uw Huis in Spanje onderworpen aan de deontologische code van het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars BIV. Hierdoor hanteren wij de hoge Belgische kwaliteitsnormen ook bij je aankoop in Spanje.
investeren in Spaans Vastgoed.
Juist omdat de aankoop van een tweede woning in Spanje een hele investering is, is het belangrijk dat u kiest voor de beste makelaar. Tijdens de kennismaking is het van belang dat u een goed gevoel heeft bij ons en dat u vertrouwen krijgt in de deskundigheid en betrouwbaarheid van Urbis Vastgoedgroep/ Houses of Spain als uw aankoopmakelaar.
Wie zijn wij? Overzicht van onze werking. Casa Spanje.
Makelaar gespecialiseerd in de Spaanse markt, met grote knowhow van de Costa Blanca zuid, waar wij onze eigen tweede verblijf hebben, en Murcia. Agent voor verschillende Spaanse bouwheren die wij gescreend hebben op risicos, niet alleen financieel maar ook op bouwkwaliteit met garanties.
Puurspanje Meer dan een makelaar.
UW DROOMHUIS IN SPANJE. Puurspanje is een compact familiebedrijf. Wij zetten ons met hart en ziel in om uw dromen waar te maken. Als eerste Nederlandstalige makelaar delen wij al meer dan 10 jaar onze liefde voor de Costa Calida Noord en de Costa Blanca Zuid.
Vastgoedmakelaar in het buitenland BIV.
Via de website van de Europese vastgoedkoepel CEPI vind je informatie over de toegang tot het beroep van vastgoedmakelaar in verschillende landen. In het magazine BIV-News vind je enkele ophelderende interviews met vastgoedmakelaars uit. Polen Engelstalig interview / English interview.
Belgische makelaar marbella in Herentals 2dehands.be.
Bent u particulier en wilt u uw Spaanse woning aan de Costa Blanca Zuid verkopen? Vergroot uw kans op een succesvolle verkoop met makelaar Ibe. gisteren 1150: Antwerpen. Gezinswoning in levendige woonwijk van Torrevieja, Spanje. Iberica Estates Spanish Property. Moderne gezinswoning te koop in de wijk Aguas Nuevas in Torrevieja. Deze stijlvolle woning beschikt over 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers. gisteren 1118: Antwerpen. Zonnig appartement met groot zuid-georiënteerd terras. Iberica Estates Spanish Property. Luxe appartementen te koop in Punta Prima. Dit geweldige 2 slaapkamer appartement bevindt zich op de 2e verdieping van een prachtig residentie. gisteren 1114: Antwerpen. Moderne villa nieuwbouw in de Costa Blanca. Bouw nu uw moderne villa met ons Vlaams bouwbedrijf die meer dan 30 jaar ervaring heeft. Zwembad mogelijk Een pakket met onderstaande is ook m. gisteren 1113: Aalst. Nieuwbouw villa in Javea met Zwembad Costa Blanca. Nieuwe villa met eigen privé zwembad Volledig gebouwd met Ytong Volgens Belgische standaarden.
Antwerpse Azull zoekt Belgen die in Spanje aan de slag willen Made in Antwerpen.
Antwerpse Azull zoekt Belgen die in Spanje aan de slag willen. Edith Vervliet 26 juni 2017. Het Antwerpse bedrijf Azull, de Belgische marktleider in Spaans vastgoed, is op zoek naar twee Belgen die landgenoten intensief willen helpen met het vinden van hun ideale buitenverblijf.

Contacteer ons

Meer resultaten voor belgische makelaar spanje