belgische makelaar spanje
Koop Spaanse huizen direct van de bank Koopjes Alert.
Als partner van een aantal toonaangevende Spaanse banken bieden wij het grootste aanbod bankkoopjes bankbeslag en gedwongen verkoop van heel Spanje. Wij zijn geen standaard Spaanse makelaar maar werken direct samen met de grote Spaanse banken die gespecialiseerd zijn in het aanbieden van onroerend goed.
Immo Spanje: huizen, appartementen en villas te koop Secundo.
Dankzij onze advokaten, onze kennis van de markt en onze vastgoedkantoren in Spanje kunnen we u een veilige transactie en een aankoop onder de beste voorwaarden garanderen. Maak van uw droom de werkelijkheid: ontdek onze appartementen, villa's' en huizen te koop aan de Costa Blanca, de Costa del Sol, de Costa de la Luz, de Costa del Azahar en de Costa Almeria!
MASA International Specialist in buitenlands vastgoed Eigendommen in Spanje.
Videos van woningen in Spanje. Normen en certificeringen. Woningen ontworpen met mobiliteit in gedachten. Masa service na verkoop. Verkopen met ons. Regio en Woningen Tour. Vraag een brochure aan. Selecteer en bekijk ons aanbod. Welkom bij MASA International, al meer dan 38 jaar dé vastgoedspecialist aan de Costa Blanca en Costa Calida. Selecteer en bekijk ons aanbod. Van Gelieve te kiezen. To Gelieve te kiezen. Slaapkamers Gelieve te kiezen. Type woning Type woning. Rij / hoekwoning. Duplexwoning / rijwoning. Zoek Meer zoekfuncties. Snelzoeken: Villas, Appartementen, Rijwoningen, Hoekwoningen, Bungalow-Appartementen., Nieuwbouw, Herverkoop, Nabij het strand, Recent toegevoegd, Meer zoekfuncties. Kom naar Antwerpen en tref ons tijdens de Second Home Beurs. Stel de juiste vragen aan uw makelaar!
Andalucia Vastgoed: uw bron voor vastgoed in Andalusië.
Een leven zonder jachtigheid, waar we tijd hebben voor elkaar en voor ons gezin. Filip, Valerie en zoon Cédric. Wij, Filip Cappelle 40 jaar, Valerie Sartelet 37 jaar en onze zoon Cédric 10 jaar wonen sinds januari 2011 in het zuiden van Spanje.
De erkende Nederlandse makelaar in Marbella, Spanje.
Wilt u een huis kopen in Spanje? Een woning of investerings project kopen in Spanje gaat iets anders dan in Nederland. Wij hebben daarom de meest belangrijke zaken op een rij gezet. Huizen, appartementen en villa's' te koop aan de Costa del Sol! Wij zijn de Nederlandstalige makelaar in Marbella en doorzoeken voor onze Nederlandse en Belgische klanten elke dag weer het woningaanbod van meer dan 200 makelaars aan de Spaanse Costa del Sol.
Huis, appartement te huur Spanje immo proxio.
Huizen, appartementen, te huur in Spanje. Almeria Cadiz Cordoba Granada Huelva Jaen Malaga Sevilla Huesca Teruel. Adeje Arona Costa Del Silencio San Miguel De Abona La Caleta Roca Llisa Torrevieja Teulada Moraira Benissa. Appartement Grond Huis Commercieel Garage Industrieel Vakantiewoning Overige Project Kantoor.
Le magasin IMMOSPANJE Uw Belgische makelaar gevestigd in Zuid Spanje Albox de immospanje, Belgische makelaar gevestigd in Spanje. 2ememain.be, Numéro 1 en Belgigue, 100% gratuit 2ememain.be.
Afficher annonces 21. IMMOSPANJE Uw Belgische makelaar gevestigd in Zuid Spanje Albox. Immo Magasin de immospanje, Belgische makelaar gevestigd in Spanje. Uw Belgische vastgoedmakelaar gevestigd in Spanje. Immospanje is een professioneel en dynamisch Belgisch vastgoedteam actief in Albox Spanje en wijde omgeving.
Bankverkopen en bankbeslag van huizen in Spanje.
Daarna kunt u met volle teugen en immens genot, genieten van uw nieuwe droomhuis in Spanje! Wij raden u aan om niet zonder een makelaar een bankbeslag woning in Spanje te kopen. Er zijn vele valkuilen waar u als leek geen weet van hebt.
Puurspanje Meer dan een makelaar.
Schakel dan de experts van Puurspanje in, uw betrouwbare makelaar met Nederlandse achtergrond. Wij helpen u graag verder bij het kopen van een huis in Spanje. Puurspanje, uw makelaar in Spanje. Bij Puurspanje kunt u terecht voor een nieuw leven onder de zon.
Waar vindt u nog een betaalbare vakantiewoning in het buitenland? Oximo.
Natuurlijk zijn in Spanje ook koopjes te doen. Maar wie zich alleen laat leiden door de stuntprijzen, belandt niet meteen in een droomscenario. Voor lage prijzen krijg je appartementen met een beperkte oppervlakte, in een groot complex dat bestaat uit honderd identieke eenheden, en op een tamelijk grote afstand van zee. Voor minder dan 200.000 euro vind je ook veel oude appartementen. Maar die vergen flink wat oplapwerk. Om dat te realiseren, moet je de mede-eigenaars over de streep willen trekken. Zijn dat Spanjaarden, dan gaan die veelal op de rem staan om de noodzakelijke renovatiewerken te bekostigen, getuigt de makelaar.
Wonen in Spanje TM Benelux.
Daarom is het verstandig om samen te werken met een Belgische makelaar. U hebt een aanspreekpunt bij vragen, en de taalbarrière wordt overbrugd. Als u in Spanje gaat wonen, wil u natuurlijk ook verzekerd zijn van dezelfde medische zorgen die u in België zou krijgen.
Zapinvest: Vastgoed in Spanje specialist in tweede verblijven.
Zapinvest Immo: de Belgische vastgoedspecialist van een tweede verblijf in Spanje. Door zijn specialisatie in vastgoed in een tweede verblijf, is ZAPINVEST uw onmisbare partner voor de aankoop van een tweede verblijf in Spanje. Zapinvest begeleidt u gedurende het gehele traject bij het kopen van een tweede woning in Spanje.

Contacteer ons

Op zoek naar belgische makelaar spanje?