immo de kust
Vakantiewoningen te huur aan de Belgische Kust Immo Europe.
Je kunt accommodaties toevoegen aan uw favorieten door op het te klikken. 32 058 533 999 Mijn Immo Europe. Stel ze ons! 32 058 533 999 koksijde@immo-europe.be. Vakantiewoningen te huur aan de Belgische Kust. Huur een vakantieappartement, studio, huis of villa in Koksijde, St-Idesbald en Oostduinkerke.
Immoplaza. Te Koop Immoplaza.
Opbrengsteigendom: Verhuurd appartement in Oostduinkerke Centrum. Navita 15 0201-Appartement. Luxe appartement met uitzonderlijke terras van 96m op St-André Oostduinkerke! Helemaal tot rust komen aan de Belgische kust. Bent u ook zon fan van de zee, net als wij? Het brede strand, de duinen, het openluchtzwembad, gezellige restaurants en bars, leuke winkels, tal van activiteiten in de omgeving In Oostduinkerke komt iedereen aan zijn trekken! Het is de gedroomde plek om een woning of tweede verblijf te kopen. Immo Plaza heeft een ruim aanbod aan prachtige studios, appartementen en villas. Wij helpen u graag verder zodat u zorgeloos kunt genieten van uw verblijf aan de Belgische kust! Hou me op de hoogte. Schrijf je in. 32 058/51 94 45. Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars., Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel. Erkend vastgoedmakelaar met BIV nummer: 206.730 en 206.723. BA en borgstelling via NV AXA Belgium polisnr. All rights reserved by Immo Plaza. Made by Webstrike. Hou me op de hoogte. Op zoek naar een onroerend goed te koop?
Vastgoed te koop in Nieuwpoort West-Vlaanderen en de hele Belgische kust bij Westland Vastgoed.
Meld mij je zoekwensen en ik zoek met je mee. Registreer nu mijn zoekwensen. Volg ons ook op. Westland vastgoed beheer. Van 9u tot 12u30 en van 13u tot 17u30. Op woensdag en zondag. Westland Vastgoed is onderworpen aan de deontologische code van het BIV. Erkend vastgoedmakelaar en bemiddelaar met BIV nr 504083 Land van toekenning is België. Adres BIV: Luxemburgstraat, 16B, 1000 BRUSSEL. KB van 27 september 2006. Lid van CIB kust.
Immo De Beus.
Ruim en lichtrijk penthouse appartement op wandelafstand van het strand. Uniek penthouse appartement met mooi terras, zijdelings zeezicht en 3 slaapkamers. Knap gerenoveerde studio met ruim terras en zeezicht te Oostende. Uniek hoek-appartement met prachtige terrassen en zicht op de golf en de zee. Opbrengsteigendom bestaande uit 3 vergunde appartementen en een garage. Ruim appartement met 3 slpk en zijdelings zeezicht. Zuidgericht hoekappartement met 3 slpk en prachtig zicht op de jachthaven. Appartement met 1 slpk en zuidgericht terras met groenzicht. Knap duplexappartement in jonge residentie met zicht op Jachthaven. Luxueus appartement 115m2 met 2 slaapkamers in het historisch centrum, vlakbij zee. Prachtig ingericht 1 slaapkamer appartement in het centrum van Oostende. Instapklaar appartement 1 slpk met open zicht / inclusief garagebox. Luxueus 2 slpk appartement met frontaal zeezicht in jonge residentie. Prachtig penthouse appartement 2 slpk met 2 terrassen, instapklaar, pal aan zee. Uniek penthouse appartement met uitzonderlijk terras 50m2 en prachtig zeezicht. Instapklaar doorloopappartement met frontaal zeezicht en 2 terrassen. Immo De Beus.
Immo Costa uw vastgoedkantoor aan de belgische kust. Home.
Een Gedreven team. Omdat u als klant belangrijk bent voor ons. Wij maken graag tijd voor u en bieden u een all-in pakket aan. Immo Costa uw vastgoedkantoor aan de Belgische kust. 2014 Leopoldlaan 99 8430 Middelkerke 0032059/31 49 49.
Vastgoednieuws actualiteit over kust immo proxio.
maandag 4 juni 2018 1400: 2021-03-01T140003Z: 2021-03-01T140003Z: Vastgoed aan de kust in trek. Oostende en Knokke samen goed voor bijna 40 procent van alle vastgoedtransacties aan kust Vastgoed aan de kust is enorm in trek. Dat blijkt uit de Notarisbarometer van 2017.
Immo De Beus.
Ruim gelijkvloers appartement pal aan het strand. Lichtrijke gemeubelde studio pal aan het strand. Verzorgd appartement op centrale ligging pal aan het strand. Zéér verzorgd app met 2 slk en terras in unieke residentie. Immo De Beus. Van Iseghemlaan 59, 8400 Oostende.
Prijzen van appartementen aan kust dalen behalve op zeedijk. De Standaard.
Tijdens de eerste helft van dit jaar zijn er aan de kust 35, procent minder woningen en appartementen verkocht dan tijdens dezelfde periode een jaar eerder. De kust volgt daarmee de trend in Vlaanderen. Toch viel het volume niet in alle kustgemeenten terug.
Wenduine Agence Boo'fort.be: Info.
Raadpleeg dan zeker ons ruim aanbod te koop herverkoop en nieuwbouwappartementen of te huur zowel jaarverhuur als vakantieverhuur. U bent ook steeds welkom bij ons op kantoor voor de nodige informatie en professioneel advies. Wenst u uw eigendom te verkopen of te verhuren?
appartement, huisje kust Spaargids.be forum.
appartement, huisje kust. Bericht door Texas 6 Februari 2018, 1636.: Wij zouden graag een huisje of appartement aan de kust kopen. Dit om zelf naartoe te gaan, maar ook om eventueel te verhuren. Met de opbrengst van verhuur kunnen we deels het geleende bedrag mee af betalen.
Immo te koop in Middelkerke 8430 Zimmo. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock.
Huis te huur in Middelkerke. Garage te huur in Middelkerke. Grond te huur in Middelkerke. Bedrijfsvastgoed te huur in Middelkerke. Kot/kamer te huur in Middelkerke. Bekijk ook het aanbod in de regio rond Middelkerke.: Immo te koop in Wilskerke 8431.
Agence Westkust.
Wij bieden u een doelgerichte service op maat van de klant. Hebt u vragen over verkoop, verhuur of beheer? Wij zetten alles in het werk om u, op een professioneel en ervaren manier, wegwijs te maken in de vastgoedsector. Agence Westkust sinds 1985 uw vertrouwen meer dan waard.

Contacteer ons

Zoeken naar immo de kust