bostoen
Immo te koop, te huur, Bouw Francis Bostoen, Drongen immo proxio.
Immo te koop, te huur bij Bouw Francis Bostoen. België Spanje Portugal Frankrijk Turkije Nederland Italië Mexico Thailand Brazilië. Antwerpen Limburg Oost-Vlaanderen Vlaams-Brabant West-Vlaanderen Waals Brabant Henegouwen Luik Luxemburg Namen. Nieuwpoort Koksijde Roeselare De Panne Knokke Knokke-Heist Middelkerke Gent Oostende Blankenberge.
Vastgoedkantoor Bostoen Drongen 9031 Zimmo. facebook. twitter. pinterest. instagram. linkedin.
Met heel wat huizen in aanbouw en verschillende projecten in de steigers is Bostoen dé referentie in energievriendelijk wonen. En daar eindigt het niet, want Bostoen is voortdurend op zoek naar nieuwe technieken en methoden om zijn passiefconcept nog straffer te maken.
Bostoen.
Dat is precies wat Bostoen bedoelt met thuiskomen. Een warme thuis realiseren ze door betaalbare, duurzame woonoplossingen aan te bieden onder één merk: Bostoen. Of het nu een projectwoning, een appartement, een totaal verbouwing of een nieuwbouw op jouw grond is.
Familie Bostoen De Rijkste Belgen.
De Groep Bostoen omvat vandaag een twintigtal bedrijven, waaronder Woningbouw Bostoen, Jumatt Wallonië, Scaldimmo villas, Terrasstone, Natuursteen Crul, Felcke orangeries en Ilo Keukens. Bostoen is een belangrijke speler voor zonnepanelen en prefabmuren. Anders dan de meeste grote spelers doet de Groep Bostoen alles zelf.
Home Bostoen. Bostoen logo. Bostoen logo. slice3.
Virtual Reality in Drongen. Wandel virtueel rond in je nieuwe thuis, dankzij onze VR tool in onze klantenruimte op het hoofdkantoor in Drongen. Bostoen gaat in bouwverlof van 16 juli tot en met 6 augustus. Bel: 050 96 97 77.

Contacteer ons

Zoeken naar bostoen