immo gent
Oranjeberg Top in vastgoed.
Oranjeberg is een dynamisch en ervaren vastgoedkantoor dat U op een directe, no-nonsense manier wil helpen bij uw zoektocht in de immowereld, als koper of verkoper, huurder of verhuurder, of als investeerder. Wij zijn permanent aanwezig en actief in het centrum van Gent, onze thuismarkt.
Huysewinkel, residentieel vastgoed in Gent Waasland.
Deze instapklare burgerwoning op goede ligging nabij centrum Gent biedt maar liefst 299 m bewoonbaar oppervlakte. Deze prachtige villa met een bewoonbare oppervlakte van 510 m is gelegen in een idyllisch groen landschap op een mooi. Project in de kijker.
Home Center Office Immobilien.
Lippensplein Piet Moodshop. Center Office bvba Brabantdam 52, 9000 Gent 09 223 08 29 info@centeroffice.be. Powered by Skarabee. U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site.:
Immobiliën Crevits Erkend vastgoedmakelaar te Gent sinds 1960.
De beslissing zelf is een knoop die enkel u kan doorhakken, maar voor alles wat erbij komt, staat Immobiliën Crevits u bij. Immobiliën Crevits is een hecht team erkende vastgoedmakelaars dat marktkennis, transparantie en een klantvriendelijke persoonlijke service combineert tot een uiterst kwalitatieve dienstverlening.
TREVI GENT Vastgoedkantoor Verkopen, Verhuren, Syndicus, Beheer.
Fax: 32 03 205 64 04. TREVI JVC IMMO. Rue Saint Eloi 52 d. Phone: 32 019 322 555. Fax: 32 03 205 64 04. Phone: 32 011 56 01 23. Fax: 32 03 205 64 04. Rue Mitoyenne 32-34.
de Fooz: Uw partner in vastgoed, uw immokantoor in Gent.
Bent u op zoek naar een klassevolle herenwoning in hartje Gent? Of een te renoveren burgerwoning met zuidelijk gerichte tuin? Gaat uw voorkeur uit naar een ruim appartement met een terras dat uitzicht geeft op de 3 torens van Gent?
OC Vastgoed.
Onze kantoren zijn 100% gericht op de verkoop van woningen, appartementen, gronden, commerciële gebouwen, opbrengstwoningen gelegen in Gent, Brugge en ruime omgeving. Wij zorgen voor een actieve verkoop en ondersteuning van uw woning. Wij zorgen voor professionele fotos en maken wij gerichte publiciteit.
ERA Vastgoed Ryckaert Immokantoor in Gent, Zelzate en Eeklo.
Wat kan ERA Vastgoed Ryckaert voor je doen? ERA Vastgoed Ryckaert is thuis in alle facetten van de transacties van onroerend goed. ERA Vastgoed Ryckaert is specialist in de verkoop van gronden, woningen en appartementen in de regio Gent Eeklo Zelzate.
Home Vicus Vastgoed.
Vicus Vastgoed is actief in Gent en omgeving. Wij combineren een jarenlange ervaring in de juridische, financiële èn vastgoed-sector. Wij staan garant voor hoogkwalitatieve en veelzijdige vastgoedmakelaardij. U kunt op onze diensten beroep doen voor een diepgaande analyse van uw vastgoed.
Home Vastgoed in de Regio Gent, Eeklo, Brugge, Olsene, Waregem.,
ONMIDDELIJK BESCHIKBAAR 3 SLAAPKAMERAPPARTEMENT Nieuwbouwproject DOK" NOORD" biedt u mooi rustig gelegen appartementen met ruim zonneterras in een nieuw stadspark gelegen op 500 meter van het historisch centrum van Gent. Troeven van project DOK" NOORD: zeer goede prijs/kwaliteit rustige groene ligging energiezuinige appartementen zongerichte terrassen hedendaagse architectuur zeer goed ingedeelde appartementen.
Carlo Eggermont, vastgoedkantoor met een selectief en treffend woningaanbod.
Home agence rosseel.
agence rosseel zoekt: Makelaar residentieel vastgoed regio Gent Makelaar residentieel vastgoed regio Vlaamse Ardennen Makelaar r. Blijf op de hoogte. villa landhuis kasteel. agence rosseel op facebook. agence rosseel op twitter. agence rosseel nv. Kortrijksesteenweg 74 9000 Gent. BE0440915082, RPR Gent.

Contacteer ons

Meer resultaten voor immo gent