immo gent
Verkoop, verhuur en beheer in Gent en omgeving Trans-Immo.
Bent u op zoek naar een klassevolle herenwoning in hartje Gent? Of een te renoveren burgerwoning met zuidelijk gerichte tuin? Gaat uw voorkeur uit naar een ruim appartement met een terras dat uitzicht geeft op de 3 torens van Gent?
Immobiliën Crevits, Gent, te koop, te huur immo proxio.
Charmante en ruime villa met 4 slaapkamers, garage en tuin, gelegen nabij de meest residentiële omgeving van Gent, het Miljoenenkwartier en vlakbij. Update 9 dagen. Huis te huur in Merendree Huis te huur in Merendree. 800 te huur Immo Proxio.
Immokantoor Gent Dewaele. question.
We are very satisfied with your service. We woild like to take this opertunity to thank Laurenzo Roma: you are super. kocht een appartement in Gent. kocht een appartement in Gent. Christophe en Marijke D. kochten een woning in Schellebelle.
Home agence rosseel.
Appartement te huur. Gent Dit ongemeubeld tweeslaapkamerappartement in de buurt van de Visserij bestaat uit inkomhal, leefruimte, keuken met toestellen, tw. Appartement te huur. Gent Dit ongemeubeld appartement gelegen op de derde verdieping beschikt over een inkomhal, 2 slaapkamers met terras en badkamer met la.
de Fooz: Uw partner in vastgoed, uw immokantoor in Gent.
Uw partner in vastgoed, uw immokantoor in Gent. de Fooz is een gespecialiseerd immokantoor in Gent met erkende vastgoedmakelaars voor de verkoop, verhuur en expertises van vastgoed in Gent en omstreken. Als vastgoedmakelaar zoeken we de perfecte match tussen pand en koper of huurder.
Carlo Eggermont, vastgoedkantoor met een selectief en treffend woningaanbod.
Immo CVH.
IMMO CVH is een nieuwe speler op de vastgoedmarkt. Het kantoor bevindt zich tussen de Sterre en het UZ, op de hoek van de Krijgslaan en de Galglaan. Deze ligging, op een boogscheut van het centrum van Gent maar eveneens nabij de belangrijkste Gentse invalswegen, is meteen de weerspiegeling van onze geografische focus: Gent en zijn omliggende gemeentes.
ERA Vastgoed Ryckaert Immokantoor in Gent, Zelzate en Eeklo.
18 jaar ervaring en meer dan 1700 verkochte panden staan garant voor een zorgeloze en vlotte verkoop van jouw eigendom. In onze kantoren in Gent, Eeklo en Zelzate ben je van harte welkom voor vakkundig advies. We begeleiden je graag bij.:
TREVI GAND Agence immobilière Vente, Location, Syndic, Gestion.
Site web: www.venturi.be. TREVI JVC IMMO. Rue Saint Eloi 52 d. Phone: 32 019 322 555. Fax: 32 03 205 64 04. Site web: www.jvcimmo.be. Phone: 32 011 56 01 23. Fax: 32 03 205 64 04. Site web: hasselt.trevi.be.
Immo Gent Engel Völkers Gent-Centrum Uw vastgoedmakelaar voor Gent en omgeving.
Fietsen langs de oevers van de Leie. In weinige streken in Europa kun je zo goed wandelen als in het Belgische Sint-Martens-Latem, ten zuidoosten van Gent. De Leie, een zijrivier van de Schelde, stroomt door de aantrekkelijke dorpen Deurle en Latem.
Oranjeberg Top in vastgoed.
Oranjeberg is een dynamisch en ervaren vastgoedkantoor dat U op een directe, no-nonsense manier wil helpen bij uw zoektocht in de immowereld, als koper of verkoper, huurder of verhuurder, of als investeerder. Wij zijn permanent aanwezig en actief in het centrum van Gent, onze thuismarkt.
Gent Immo 2dehands.be.
Living 20 m2.slaapkamer 20 m2.keuken 12 m2.tuin 25 m2.centrale verwarming.vorig jaar gerenenoveerd.rustige straat.in de keuken zit langkeukenkastkookplaat2, spoelbakken.in de badkamer zit badkamermeubelwcdouche.epc, waarde 316.vanaf 1 februare vrij.contract op jaarbasis.geen immo aub.eigen meters electgaswater.2, maanden geblokeerde huurwaarborg.tel 0493136529 sms sturen aub.mail sturen.ik geef antwoord. gisteren 1900: Gent.

Contacteer ons

Resultaten voor immo gent