immo gent
Verkoop, verhuur en beheer in Gent en omgeving Trans-Immo.
Bent u op zoek naar een klassevolle herenwoning in hartje Gent? Of een te renoveren burgerwoning met zuidelijk gerichte tuin? Gaat uw voorkeur uit naar een ruim appartement met een terras dat uitzicht geeft op de 3 torens van Gent?
Kensington immo gent gent immo immobilien gent appartement huren gent huis kopen gent Kensington bemiddelt professioneel bij de verkoop en verhuring van kwaliteitsvol onroerend goed. Yves Lenaerts en
Actief sedert 1987 onder de naam Kensington. Kenneth LENAERTS Immobiliënmakelaar. Lid Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars B.I.V. Master International Business HULT San Francisco, USA. Master Europese Studies Universiteit Gent. Actief sedert 2016. immo gent immobilien gent appartement huren gent huis kopen gent.
Immobiliën Crevits Erkend vastgoedmakelaar te Gent sinds 1960.
De beslissing zelf is een knoop die enkel u kan doorhakken, maar voor alles wat erbij komt, staat Immobiliën Crevits u bij. Immobiliën Crevits is een hecht team erkende vastgoedmakelaars dat marktkennis, transparantie en een klantvriendelijke persoonlijke service combineert tot een uiterst kwalitatieve dienstverlening.
Immo te koop in Gent incl. deelgemeentes immo proxio.
359.000 359000 te koop Immo Proxio. 9000 Gent, Harelbekestraat 19, ref. 1697439 Huis met 4 slaapkamers Bewoonbare oppervlakte: 160 m. Deze ruime gezinswoning ligt op een toplocatie in Gent: vlakbij het UZ, station Gent-Sint-Pieters, winkels, scholen, haltes van het openbaar vervoer e.
de Fooz: Uw partner in vastgoed, uw immokantoor in Gent.
Uw partner in vastgoed, uw immokantoor in Gent. de Fooz is een gespecialiseerd immokantoor in Gent met erkende vastgoedmakelaars voor de verkoop, verhuur en expertises van vastgoed in Gent en omstreken. Als vastgoedmakelaar zoeken we de perfecte match tussen pand en koper of huurder.
Huysewinkel, residentieel vastgoed in Gent Waasland.
We stellen iedereen het project eens voor onder begeleiding van een lekker drankje. Kom deze toffe architectuur bewonderen. 23/05/2018 Restyling van huysewinkel Gent. Binnenkort bestaan we in Gent vijf jaar en we vonden dat een restyling van het kantoor aan de orde was.
Turner Gent Turner. Combined Shape. Fill 1. right-chevron. right-chevron. right-chevron. right-chevron. Fill 1. arrow-stripe-left. arrow-stripe-right. arrow-stripe-left. right-chevron. right-chevron.
Horeca te koop Brugge. Kantoor te huur Gent. Handelspand te huur Gent. Loods te huur Gent. Magazijn te huur Gent. Horeca te huur Gent. Kantoor te koop Gent. Handelspand te koop Gent. Loods te koop Gent. Magazijn te koop Gent.
ERA Vastgoed Ryckaert Immokantoor in Gent, Zelzate en Eeklo.
Wat kan ERA Vastgoed Ryckaert voor je doen? ERA Vastgoed Ryckaert is thuis in alle facetten van de transacties van onroerend goed. ERA Vastgoed Ryckaert is specialist in de verkoop van gronden, woningen en appartementen in de regio Gent Eeklo Zelzate.
Carlo Eggermont, vastgoedkantoor met een selectief en treffend woningaanbod.
OC Vastgoed.
Onze kantoren zijn 100% gericht op de verkoop van woningen, appartementen, gronden, commerciële gebouwen, opbrengstwoningen gelegen in Gent, Brugge en ruime omgeving. Wij zorgen voor een actieve verkoop en ondersteuning van uw woning. Wij zorgen voor professionele fotos en maken wij gerichte publiciteit.
Oranjeberg Top in vastgoed.
Oranjeberg is een dynamisch en ervaren vastgoedkantoor dat U op een directe, no-nonsense manier wil helpen bij uw zoektocht in de immowereld, als koper of verkoper, huurder of verhuurder, of als investeerder. Wij zijn permanent aanwezig en actief in het centrum van Gent, onze thuismarkt.
Immokantoor Gent Moyabell.
Top gelegen te renoveren woning in hartje Gent nabij de veldstraat en de Kouter. Historisch centrum van Gent, 9000 Gent. Te renoveren woning gelegen in het historisch centrum van Gent, in een zeer rustige straat op wandelafstand van de Kouter en de Veldstraat.

Contacteer ons

Zoeken naar immo gent