immo leuven
Leuven Immo 2dehands.be.
Moet dienen om auto's' in te stallen en kleine werkza. 31 oktober 2017 0025: Lubbeek Linden. Huis te koop in Leuven, 3 slpks. Immo De Dijle. Deze instapklare woning ligt in een gezellige, kindvriendelijke wijk aan de rand van de stad.
GVE IMMOBILIEN Verkoop, verhuur en nieuwbouw in Vlaams-Brabant Leuven Bertem Tienen.
Regio Leuven Tienen. Regio Leuven Brussel. Panden in de kijker. Woningen en appartementen in de regio Leuven, Tienen en Brussel. villa te koop. Vrijstaande villa te koop met 5 slaapkamers, twee badkamers en 3 garages op een terrein van bijna 14 are temidden een residentiële verkaveling.
IMMO DETIEGE BVBA Welkom bij IMMO DETIEGE BVBA.
Welkom bij IMMO DETIEGE BVBA. U vindt hier van elk aangeboden onroerend goed duidelijke foto's, volledige beschrijvingen, correcte afmetingen en PDF-bestanden van de beschikbare plannen en EPC's. Vindt u voorlopig niet uw droomwoning, schrijf u dan in op onze site en u wordt automatisch via mail op de hoogte gehouden van onze nieuwste aanbiedingen.
Immo te koop in Leuven incl. deelgemeentes immo proxio.
900.000 900000 te koop Immo Proxio. 3000 Leuven, Mechelsestraat 176, ref. 1704627 Herenhuis met 7 slaapkamers Bewoonbare oppervlakte: 374 m. IMMO3000 stelt dit uniek herenhuis in eclectische stijl te koop in het centrum van Leuven en op een steenworp van de E314.
CENTURY 21 Confident Vastgoed makelaar in Leuven.
Wij" helpen je de ideale locatie te vinden voor jouw bedrijf. de syndicus rol op ons nemen: beheer.Wij" kunnen de syndicus rol op ons nemen: beheer. Ons onroerend goed. in ons kantoor.Ontdek" het onroerend goed te koop en te huur in ons kantoor.
Covas Immo, vastgoed, Leuven, te koop, te huur.
Het zetten van de juiste prijs is een belangrijke stap om een succesvolle verkoop te verzekeren. COVAS IMMO TIENSESTRAAT 50 3000 LEUVEN, BELGIË T 32 016 40 60 20 Ondernemingsnummer BE 0691.565.260 Vastgoedmakelaar-BEMIDDELAAR BIV 507 968 Onderworpen aan de deontologische code VAN HET BIV DESIGN BY PLUG.
Uw innovatieve vastgoed partner in Holsbeek en regio Leuven Immo Surplus.
immo surplus, een vastgoedkantoor gespecialiseerd in regio Vlaams-Brabant. Met vader, zoon en dochter actief in het vastgoedkantoor mag immo surplus zich een familiebedrijf noemen. Dit zie je ook aan de werkwijze, daarvoor gelden dezelfde familiewaarden zoals persoonlijk contact, langetermijnvisie en open kaart. vastgoedspecialist in regio Leuven.
Immo Anthonis woningen, appartementen, opbrengstpanden en ander vastgoed in Leuven.
Want Immo Anthonis legt zich al meer dan 25 jaar succesvol toe op de bemiddeling bij de verkoop en verhuur van residentieel vastgoed rond Leuven. Indien u niets passend vindt in ons aanbod, laat dan zeker niet na om u in te schrijven in ons bestand.
Home Immo3000 Vastgoed in en rond Leuven.
Bewijs was dat ons huis na 3 dagen op de Immo markt verkocht was. Ook de afwerking van het papierwerk en contact tussen koper en verkoper notaris verloopt heel vlot. Verkocht is idd einde dossier voor hun maar integendeel. Je kan er achteraf nog altijd terecht en altijd een vriendelijk welkom en oplossing. Bedankt aan heel het team voor de hulp op een heel empathisch vriendelijke manier in wat voor ons een moeilijke situaties was. Ik raad jullie ben iedereen aan. Nogmaals bedankt en doe zo verder jullie verdienen zeker de 5 op 5 sterren. We hebben ons appartementje in Leuven dankzij Immo3000 verkocht, nadat we het zelf vier maand lang tevergeefs hadden geprobeerd.
Home Your House Vastgoed.
Your House vastgoed helpt u bij verkoop of verhuur, renovatie en interieurinrichting in Leuven en omstreken. Bij ons staat uw woning centraal. Wij nemen uw zorgen graag over! Aanbod vastgoed te koop. Overzicht alle vastgoed te koop. Aanbod vastgoed te huur.
ERA Immo Mac.
Bovendien ontvangt u een regelmatige update van het verloop van de verkoop. Professionaliteit, informatie en efficiëntie, dat is waar u als verkoper of verhuurder recht op heeft, en waar de sterkte van ERA Immo Mac op gebouwd is. Panden in de kijker van ERA Immo Mac.
Living Stone Vastgoed verkopen en verhuren.
Bezoek de modelwoning tijdens ons OPENDEURMOMENT zaterdag 23 juni tussen 10u en 12u. Klein Dalenpark is een prestigieuze verkaveling in het hartje van Herent kort bij Leuven. Deze woonerf staat garant. Bezoek de modelwoning tijdens ons OPENDEURMOMENT zaterdag 23 juni tussen 10u en 12u.

Contacteer ons

Meer resultaten voor immo leuven