immo leuven
Leuvio Passie voor Uw vastgoed.
Voor onze klanten zijn wij permanent bereikbaar, ook na de kantooruren en tijdens het weekend. Met onze creativiteit en inzet maken wij graag voor u het verschil. Leuvio uw vastgoedpartner voor Leuven en de omliggende regio. 1 / 10. PANDEN IN DE KIJKER.
Immo De Dijle Leuven van Immo De Dijle Immokantoor in de gemeente Leuven.
Beullens Zn Meeus Yves Meeus Vastgoed Laurent Carina Immo Laurent Vervaeke Valérie Abbimmo Vastgoed Teulinghx Marc Vastgoed Teulinghx Kristel Jones-Borrey Immo Jones. Onthaal Gemeenten Leuven Immokantoren Immo De Dijle. Immo De Dijle Leuven van Immo De Dijle Immokantoor in de gemeente Leuven.
Immo Leuven Te Huur in Leuven 3000 Immoscoop.
IMMOSCOOP helpt je om de laatste nieuwe woningen te huur en in primeur te vinden in Leuven 3000. Als immo portaal hebben we een groot netwerk van erkende vastgoedmakelaars in Leuven 3000 die het volledig woningaanbod te huur in primeur adverteert op IMMOSCOOP.
Home Immo3000 Vastgoed in en rond Leuven.
Geen moment hebben wij het gevoel gehad dat we klant zoveel waren. Bewijs was dat ons huis na 3 dagen op de Immo markt verkocht was. Ook de afwerking van het papierwerk en contact tussen koper en verkoper notaris verloopt heel vlot. Verkocht is idd einde dossier voor hun maar integendeel. Je kan er achteraf nog altijd terecht en altijd een vriendelijk welkom en oplossing. Bedankt aan heel het team voor de hulp op een heel empathisch vriendelijke manier in wat voor ons een moeilijke situaties was. Ik raad jullie ben iedereen aan. Nogmaals bedankt en doe zo verder jullie verdienen zeker de 5 op 5 sterren. We hebben ons appartementje in Leuven dankzij Immo3000 verkocht, nadat we het zelf vier maand lang tevergeefs hadden geprobeerd.
Immo Anthonis woningen, appartementen, opbrengstpanden en ander vastgoed in Leuven.
Want Immo Anthonis legt zich al meer dan 25 jaar succesvol toe op de bemiddeling bij de verkoop en verhuur van residentieel vastgoed rond Leuven. Indien u niets passend vindt in ons aanbod, laat dan zeker niet na om u in te schrijven in ons bestand.
Leuven Immo 2dehands.be.
Moet dienen om auto's' in te stallen en kleine werkza. 31 oktober 2017 0025: Lubbeek Linden. Huis te koop in Leuven, 3 slpks. Immo De Dijle. Deze instapklare woning ligt in een gezellige, kindvriendelijke wijk aan de rand van de stad.
Living Stone Vastgoed verkopen en verhuren.
Deze dienst verzorgt het administratief, financieel en technisch beheer van uw eigendom over de ganse verhuurperiode. Bovendien kunnen we een bestaande woning zorgenvrij naar de verhuurmarkt brengen door ze onder andere leeg te laten maken, de noodzakelijke herstellingen uit te laten voeren en ze aan te passen aan de wettelijke voorschriften.
Covas Immo, vastgoed, Leuven, te koop, te huur.
Het zetten van de juiste prijs is een belangrijk element voor een succesvolle verkoop. COVAS IMMO TIENSESTRAAT 50 3000 LEUVEN, BELGIË T 32 016 40 60 20 Ondernemingsnummer BE 08 284 30 97 3 Vastgoedmakelaar-BEMIDDELAAR BIV 507 968 Onderworpen aan de deontologische code VAN HET BIV DESIGN BY PLUG.
DERCO Immo.
op 200 m ring Leuven en oprit naar E/40-E/314. uitzicht op Groot-Begijnhof en Sint-Kwintenskerk. zeer RUSTIG: doodlopend straatje Schapenstraat. nieuwe residentile site op hoog niveau. exclusief duplex DAK-appartement. DERCO Immo Bergenstraat 72, 3053 Haasrode BTW-BE 0838.491.853 Tel: 32 016 40 32 86 Fax: 32 016 40 13 54 info@derco-immo.be.
Home BVM Vastgoed BVBA.
BVM Beheer Vastgoed Makelaar heet zijn klanten welkom in hartje Leuven in de L. Vanderkelenstraat 22 te LEUVEN Vlakbij het M Museum. Gelegen op een toplocatie in de Leuvense binnenstad met duizenden voorbijgangers per dag, staan onze panden hier permanent in de kijker.
TREVI LEUVEN Agence immobilière Vente, Location, Syndic, Gestion.
Site web: www.venturi.be. TREVI JVC IMMO. Rue Saint Eloi 52 d. Phone: 32 019 322 555. Fax: 32 03 205 64 04. Site web: www.jvcimmo.be. Phone: 32 011 56 01 23. Fax: 32 03 205 64 04. Site web: www.hasselt.trevi.be.
Immo, villa's' en appartementen in Leuven te koop.
Immo in Leuven te koop. Hieronder vindt u een overzicht van alle luxe immo: villa's, historische gebouwen, appartementen, lofts en penthouses die momenteel te koop staan in Leuven. I n het linkermenu vindt u filters om uw keuze verder te verfijnen of te verruimen door een kleinere/grotere regio te selecteren.

Contacteer ons

Meer resultaten voor immo leuven