immo leuven
Immo De Dijle Immo De Dijle.
Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel. Onderworpen aan de deontologische code van het BIV. Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 509833 België Peter Huenaerts. Erkend CIB lid. De van toepassing zijnde corporatieve beroepsregels CIB vindt U onder www.cib.be. Immo De Dijle.
CDS IMMO Leuven Vastgoed in en rond Leuven.
Nieuw in ons aanbod. Te koop: Duplex. Te koop: Bouwgrond. Te koop: Eengezinswoning. Te koop: Woning. Te koop: Appartement. Te Huur: Appartement. Te koop: Burgerwoning. Te koop: Bungalow. Te koop: Bouwgrond. Te koop: Bouwgrond. Te koop: Bungalow. Te koop: Eengezinswoning.
Covas Immo, vastgoed, Leuven, te koop, te huur.
Het zetten van de juiste prijs is een belangrijke stap om een succesvolle verkoop te verzekeren. COVAS IMMO TIENSESTRAAT 50 3000 LEUVEN, BELGIË T 32 016 40 60 20 Ondernemingsnummer BE 0691.565.260 Vastgoedmakelaar-BEMIDDELAAR BIV 507 968 Onderworpen aan de deontologische code VAN HET BIV DESIGN BY PLUG.
Wilgimmo.
Ik wil informatie ontvangen over Selecteren. Vesalius in Leuven. The Village G in Leuven. The Village A in Leuven. Filmtheaters in Leuven. De Flint in Leuven. Sint-Jozef in Leuven. t Park in Leuven. Naamse Hoek in Leuven. Poorthuis in Leuven.
Dewit Partners Welkom bij Dewit Partners.
Op onze website vindt u een voorstelling van wie we zijn en welke onze dienstverlening is met betrekking tot vastgoed, beleggingen en verzekeringen, zoals oa.: Vastgoed in vertrouwen Verkopen en Verhuren. Begeleiden van kandidaat kopers: U ZOEKT WIJ VINDEN. Projectontwikkeling verkavelingen, woningen en appartementen.
Jes Vastgoed.
Makelaars met kennis van zaken. Wij hebben een BIV erkenning, ervaring in het vak en volgen jaarlijks extra cursussen om up to date te blijven. Die kennis delen we graag met u zodat u de best mogelijke beslissing kan nemen.
Welkom Immo.
Adres: Herestraat 5, 3000 Leuven, BELGIË. Open enkel op afspraak bereikbaar 7/7 van 10u tot 20u. Vastgoedmakelaar Bemiddelaar 501264. 32 495 22 81 95. GRATIS attest EPC elektriciteit. Superservice tegen 2% commissieloon. Geen verkoop Geen kosten. Welkom bij JR Consulting.
Home Immo Schroeven.
Dankzij onze kantoren te Leuven en St-Truiden wij werken op afspraak om u nog beter te dienen en de nodige tijd te kunnen besteden gezien vastgoed kopen / verkopen een belangrijke beslissing in een mensenleven teweeg brengt, onze kijkvitrine te Landen en onze mond aan mond reclame door de jaren heen groeide ons werkgebied uit van Vlaams-Brabant, Limburg, Brussel tot Wallonië en door onze doorgedreven kennis van deze regios, halen we voor u de beste prijs bij verkoop van uw vastgoed dankzij onze opgebouwde expertise en hebben we nog betaalbare panden binnen ons aanbod voor onze zoekende klanten. Als bijkomende troef zijn wij 7d/7d bereikbaar ook voor bezoeken op afspraak! Foto's' en tekst copyright Immo Schroeven.
Immo Anthonis Immo Anthonis.
Want Immo Anthonis legt zich al meer dan 30 jaar succesvol toe op de bemiddeling bij de verkoop en verhuur van residentieel vastgoed rond Leuven. Indien u niets passend vindt in ons aanbod, laat dan zeker niet na om u in te schrijven in ons bestand.
Immo-m Te Huur.
Gezellige gemeubelde rijwoning in het centrum van Bertem op 5 min van de oprit van de E40 en op 10 min van Leuven centrum. Prijs 850 EUR. Tof gerenoveerde rijwoning met 3 slaapkamers op 5 min van het centrum van Leuven in een rustige straat.
Immo, villa's' en appartementen in Leuven te koop.
Immo in Leuven te koop. Hieronder vindt u een overzicht van alle luxe immo: villa's, historische gebouwen, appartementen, lofts en penthouses die momenteel te koop staan in Leuven. I n het linkermenu vindt u filters om uw keuze verder te verfijnen of te verruimen door een kleinere/grotere regio te selecteren.
CENTURY 21 Confident Vastgoed makelaar in Leuven.
in ons kantoor.Ontdek" het onroerend goed te koop en te huur in ons kantoor. Vind de woning van je dromen. Wij" helpen je bij het vinden van je nieuwe woning. Je vastgoed verkopen. Wij" helpen u bij de verkoop aan de beste prijs.

Contacteer ons

Zoeken naar immo leuven