immo web
16-IO-31-AUD IMMOWEB Belgische Mededingingsautoriteit.
Skip to main content. Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be. Misbruiken van machtspositie. Mededinging en prijsevoluties. Home Beslissingen 16-IO-31-AUD IMMOWEB. Misbruik van machtspositie IV.2/102 VWEU. Inzake restrictieve praktijken. Aard van de beslissing.: Beslissing ten gronde. Misbruiken van machtspositie.
HOME.
WAAROM KIEZEN VOOR IMMO COVA. Immo Cova bestaat meer dan 25 jaar. Met tal van klanten werd ondertussen een langdurende relatie opgebouwd, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en een professionele no-nonsense aanpak. In elk van onze kantoren is er een kantoorverantwoordelijke actief die haar regio door en door kent en steeds klaar staat met advies inzake verhuur en verkoop.
Immoweb CIM.
De TV rapporten werden gepubliceerd https//t.co/sFKvkky5hb. Les rapports Télévision sont publiés https//t.co/CzNCLTFndt. De TV rapporten werden gepubliceerd https//t.co/0MKbGehkCh. Les rapports Télévision sont publiés https//t.co/Cp8EN2EmGV. CIM 2015 Alle rechten voorbehouden Herrmann-Debrouxlaan 46, 1160 Auderghem Brussel 32 2 661 31 50 BTW BE0407.594.592.
Immoweb Wikipedia.
1 Eind november 2014 ontving Immoweb gemiddeld 250.000 bezoekers per dag. Immoweb domineert de Belgische markt voor vastgoedadvertenties op het internet. Maar het papier houdt stand: om het imago van de vastgoedzoekertjes en andere rubriekadvertenties te verhogen, ontwikkelen uitgevers chique supplementen en merken als Hebbes.be, Immoproxio en Spotter.
Charlotte Immo Vastgoedkantoor in Beveren.
Na 3 jaar slechte ervaringen te hebben doorstaan met het immokantoor van onze vorige huur woning, was de ervaring met immo Charlotte een openbaring! De correcte, professionele, maar vooral vriendelijke en warme wijze waarop het hele overgangsproce. Lees alle getuigenissen.
Vastgoed-oorlog duurt al drie jaar: Immoweb sleept makelaars. Het Belang van Limburg. camera. close. correct. Verwijs. ds2. facebook. gplus. next. prev. share. twitter. video.
Een vastgoedruzie die nu al meer dan drie jaar duurt, krijgt een vervolg in de rechtbank. Immoweb de nummer één sleept Immoscoop, een website van makelaars, voor de rechter. Omdat Immoscoop de zoekertjes een tijdje exclusief op zijn eigen site houdt en ze dus niet op Immoweb mogen verschijnen.
OC Vastgoed.
Kortrijksesteenweg 241a 9830 Sint-Martens-Latem Tel: 32 09 233 02 00. OC Vastgoed Brugge. Koningin Astridlaan 204 8200 Brugge Tel: 32 050 66 01 00. Bezoek op kantoor: Zie openingsuren. Op zoek naar het geschikte bedrijfsvastgoed? Bezoek www.kmovastgoed.be en ontdek ons uitgebreide aanbod.
Home Image Immobiliën.
Te koop Te huur. Panden in de kijker. Speciaal voor onze klanten hebben wij enkele panden uit ons aanbod geselecteerd en uitgelicht. Uiteraard kan u ook ons volledig aanbod bekijken via het menu of zoeken met onze zoekbox. 3 1 Ja.
Immoweb lanceert aparte site voor luxevastgoed Nieuws KanaalZ.
Mijn abonnement koppelen. Immoweb lanceert aparte site voor luxevastgoed. 28/06/18 om 1941.: Bijgewerkt om 1731.: Bron: Kanaal Z. Immoweb lanceert belles Demeures België, een website voor luxevastgoed. In Frankrijk bestaat die al drie decennia. Nu pakt Immoweb uit met een Belgische versie ervan.
Klacht over IMMOWEB? Gebruik de Test-Aankoop Klachtenbox.
IMMOWEB ALGEMENE KLANTENDIENSTEN. we" betaalden voor een zoekertje, na de tweede keer kon ik niet meer inloggen, username of paswoord incorrect, en na een week dat er geen enkele mail van een kopers bij ons toekwam probeerde ik zelf ee."
Immoweb sleept concurrent Immoscoop voor rechter Het Nieuwsblad.
In een reactie zegt woordvoerder Wim Peleman dat hij ervan overtuigd is dat Immoscoop geen inbreuken pleegt op de mededingingswet en dat Immoweb zijn concurrent probeert te intimideren. Wij hebben het gevoel dat Immoweb zijn dominante positie niet wil verliezen, zegt hij. De ondernemingsrechtbank van Antwerpen buigt zich woensdag in kort geding over de zaak. Meer over Immo.
IMMOWEB Batibouw.
Immoweb werd in 1996 opgericht en is tot op heden de onbetwiste leider op de Belgische vastgoedmarkt voor het kopen of verhuren van: huizen, appartementen, bouwgronden, garages, kantoren, handelspanden, bedrijfspanden, nieuwbouwhuizen en appartementen. avenue Général Dumonceau. 32 02 333 32 16.

Contacteer ons

Zoeken naar immo web