immo antwerpen
Home Groep Pauwels Engels Immobiliën.
Groep Pauwels Engels / Immo Matrix zijn vastgoedmakelaars met passie in de ruime regio van de provincie Antwerpen. Met kantoren in Brasschaat en Hove is dit vastgoedkantoor gespecialiseerd in de verkoop en de verhuur van bestaande woningen en bouwgronden. Ben je op zoek naar een woning, villa, appartement of loft te koop of te huur dan is Pauwels Engels / Immo Matrix een goede keuze.
Home MEIBOOM VASTGOED.
In de kijker. Buitenmaats appartement met grote leefruimte, twee ruime SLK en terras. Indeling: Dit gebouw. Op te frissen appartement 2 SLK met terras. Indeling: We bereiken de 1ste verdieping met de. Zeer goed onderhouden hoekappartement met één slaapkamer en terras.
Coprimmo Vastgoed Immo te koop en te huur in en rond Antwerpen.
Recent, volledig instapklaar en ruim 1 slpk appartement met terras op de derde verdieping van. VISIT BUY vaste kijkdagen: VRIJDAG 10 juli ZATERDAG 11 juli Bezoek biedmoment enkel. Gerenoveerd 2-slaapkamerappartement Dit appartement met aangename ligging in de wijk Pulhof i. Ruime, karaktervolle studentenkamer te koop op toplocatie in Antwerpen Deze ruime studentenkam.
Home Reant Real Estate Antwerp Reant Real Estate Antwerp.
Welkom bij Reant. U bent op zoek naar een eigendom in de omgeving van Antwerpen of u wenst uw eigendom te verkopen? Welkom bij REANT, het juiste adres op gebied van vastgoedbeheer! REANT is specialist in de sector van residentieel vastgoed met meer dan 10 jaar ervaring.
TRENT IMMO SYNDICUS EN VASTGOEDMAKELAAR ANTWERPEN.
Trent Immo, Syndicus Antwerpen, Beheer, Antwerpen, Berchem, Vastgoed, BIV, makelaar, Verkoop, Verhuur, Rentmeester. Syndicus Antwerpen Verkoop Verhuur. Syndicus van gebouwen. De kennis en kunde van een syndicus strekt zich ver uit over juridisch, bouwkundig, financieel, administratief als op relationeel terrein.
Home Home Sweet Home.
Te koop Te huur. Te koop of te huur in regio Lier en Antwerpen. U bent op zoek naar een vastgoedmakelaar? Of naar een woning of appartement te huur of te koop, maar vooral naar een thuis. HOME SWEET HOME is sterk in vastgoed in regio Lier en Antwerpen.
Wellimmo Wellimmo Meer dan vastgoed.
Tavernierkaai 2 bus 29, 2000 Antwerpen Gitschotellei 204, 2140 Borgerhout Kapellestraat 46, 2630 Aartselaar. Ondernemingsnummer KBO: BE0819.521.722 03/225.00.68 info@wellimmo.net. Vastgoedmakelaar: Dimitri Wellens BIV-nr. 504.358 België Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel Als erkend vastgoedmakelaar-bemiddelaar onderworpen aan de BIV-plichtenleer. Alle aanbiedingen gelden onder voorbehoud van fout, eerdere verkoop, prijswijziging of vergetelheid. Hou me op de hoogte Contact. Panden in de kijker. Te koop: Villa.
Immobiliën regio Antwerpen Immo outlook.
Antwerpen Appartement Godefriduskaai 26 2000 Antwerpen. Luxueus instapklaar appartement. xml version1.0" encodingutf-8? Wilrijk Appartement Prins Boudewijnlaan 82 2610 Wilrijk. xml version1.0" encodingutf-8? Wilrijk Appartement Struisbeeklaan 9 2610 Wilrijk. Prima en rustige ligging. xml version1.0" encodingutf-8? Wilrijk Appartement Prins Boudewijnlaan 343 2610 Wilrijk. Huurperiode één jaar. Gerenoveerd in 2018. xml version1.0" encodingutf-8? Wilrijk Appartement Prins Boudewijnlaan 78 2610 Wilrijk. xml version1.0" encodingutf-8? Mortsel Appartement Guido Gezellelaan 103 2640 Mortsel. Recent volledig gerenoveerd. Onze aanpak maakt het verschil. Prins Boudewijnlaan 78A 2610 Wilrijk. BIV Erkende vastgoedmakelaar-syndicus. 2019 Immo Outlook.
Hillewaere Vastgoed. Uw actieve vastgoedmakelaar in Antwerpen, Limburg en Oost-Vlaanderen.
Met een brede waaier aan makelaarsdiensten en jaarlijks ruim 700 transacties is Hillewaere Vastgoed in 35 jaar uitgegroeid tot een prominente speler in de vastgoedmarkt in de provincies Antwerpen, Limburg en Oost-Vlaanderen. In een voortdurend evoluerende vastgoedmarkt, spelen wij steeds opnieuw in op de wijzigende trends.
ImmoBest.
Makelaarskantoor De Meester Beleggingsvastgoed te koop.
Log dan hier in en volg alle details van uw dossier. Blijf op de hoogte. Kopen of huren? Wij houden u graag op de hoogte van de nieuwe panden en projecten. Bekijk ons aanbod aan nieuwbouwprojecten in en rond Antwerpen.
Home AB Properties.
Elke eigenaar die vanaf heden zijn woning verkoopt via AB Properties heeft recht op een gratis EPC Energieprestatiecertificaat of gratis electriciteitsattest bij verkoop van de woning meer info op kantoor. De EPC certificaat is een verplicht document bij elke woning die in Vlaanderen te koop staat.

Contacteer ons

Resultaten voor immo antwerpen