immo antwerpen
Home Groep Pauwels Engels Immobiliën.
Groep Pauwels Engels / Immo Matrix zijn vastgoedmakelaars met passie in de ruime regio van de provincie Antwerpen. Met kantoren in Brasschaat en Hove is dit vastgoedkantoor gespecialiseerd in de verkoop en de verhuur van bestaande woningen en bouwgronden. Ben je op zoek naar een woning, villa, appartement of loft te koop of te huur dan is Pauwels Engels / Immo Matrix een goede keuze.
Jamar Thuis in verkoop.
Commercieel GLV op unieke toekomstlocatie! 2060 Antwerpen commercieel. Koning Noord 2SLK Appartement. 2060 Antwerpen appartement 2 slpk. Koning Noord 2SLK Appartement met terras. 2060 Antwerpen appartement 2 slpk. Koning Noord Uniek handelspand. 2060 Antwerpen commercieel 2 slpk. Vind je droomhuis.
HOME RESA VASTGOED.
De ideale uitvalsbasis van en naar de stad en op wandelafstand van het commerciële en administratieve centrum van Antwerpen. Bezoek ons middenin het gebeuren van de bruisende woon en werkplek, het" zuid. RESA is alle dagen geopend van 9h tot 18h.
ImmoBest.
Vastgoed in Antwerpen: t Stad zit in de lift Immo Trends.
In Antwerpen Stad is de deelmarkt 2020 het Kiel en de Tentoonstellingwijk het goedkoopste vastgoedgebied. De gemiddelde vraagprijs klom er wel 42, procent hoger tot 148.500 euro. In de Antwerpse Rand vallen de stevige prijsstijgingen in Berchem en Ekeren op.
Koosi Vastgoed Samen vinden we je nieuwe thuis.
14 dagen geleden. Uniek luxe appartement in de historische Meir Building. Bekijk alle panden. Ontdek je nieuwe thuis in de buurt van je dromen. 1 Te huur. Zeer mooi en kwalitatief gerenoveerde eengezinswoning in Mortsel. Park Spoor Noord. 1 Te huur.
Sinjoor Makelaars Vastgoed Te Koop en Huur.
Een vrijblijvende kennismaking met Sinjoor Makelaars. Dat is alles wat er tussen u en een succesvolle verkoop of verhuur van uw eigendom staat. Want voor de exacte waardebepaling, het volledige administratiedossier, het uitgebreide marketingplan en de zoektocht naar de perfecte kandidaat-koper of huurder zorgen wij. Vraag een gratis schatting aan. Uw huis, handelspand, penthouse, villa of ander vastgoedtype succesvol verkopen of verhuren? Vraag een gratis schatting aan. Neem contact op met uw kantoor naar keuze.: Controle instantie en toezichthoudende authoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel Onderworpen aan de deontologische code van het BIV. Lid van de Confederatie voor Immobiliënberoepen. De van toepassing zijnde corporatieve beroepsregels CIB vindt U onder CIB.be. Sinjoor Huis schatten Huizen Ekeren.
Home AB Properties.
Elke eigenaar die vanaf heden zijn woning verkoopt via AB Properties heeft recht op een gratis EPC Energieprestatiecertificaat of gratis electriciteitsattest bij verkoop van de woning meer info op kantoor. De EPC certificaat is een verplicht document bij elke woning die in Vlaanderen te koop staat.
t Waterhuys Vastgoed Vastgoedkantoor in Schilde Immo.
te koop Schoten. te koop Schilde. te koop Antwerpen Merksem. te koop Zoersel. te koop Schilde. te koop Wommelgem. te koop Schoten. te koop s Gravenwezel. te koop Deurne. te koop Zoersel. laatst verkochte panden. verkocht Schilde grens Halle Zoersel.
Home Markgrave Vastgoed Uw Partner in vastgoed.
In de kijker. Lange Herentalsestraat 123, 2018 ANTWERPEN. Bekijk het volledig aanbod te koop. Uw makelaar, 7 op 7 in de buurt. Markgrave Vastgoed, dat zijn Bas Van Mook en August Hendrickx. De twee partners in dit kantoor hebben samen een schat aan ervaring knowhow op het vlak van vastgoed, zowel op technisch als juridisch vlak.
Home CC IMMO bvba.
Nieuw te koop. Opbrengsteigendom met 4 vergunde appartementen Zeer aantrekkelijk voor beginnende ondernemend. Goed gelegen praktijkruimte/ bureel of handels gelijkvloers van ca 220m. Gezellig 1 slaapkamer appartement 80m met een parkerplaats aan 20.000. Het app is op h. Gelegen in het leuke stadsdeel NIEUW ZUID 2018 Antwerpen, aan Markgravelei, op wandelafstand. Aangenaam gelegen gelijkvloers app met 2 slaapkamers. Prive voor en achter altijd zon. Zeer ruime 6 slaapkamer rijwoning met tuin en avond zon terras. De gelijkvloers is ruim ca 100m. Zeer aangename 2 slaapkamer appartement op eerste verdiep, leefruimtes zijn volledig uitgerust. Aangenaam gelegen RUIM 2 a 3 slaapkamer app met dressing van ca 112m met terrasje. IN OPTIE.Super gezellig gelegen RECENTE 1 a 2 slaapkamer WONING extra slaapkamer of wer. Ruime duplex app van ca 121m 2 slaapkamers/ 2 badkamers op de 1se ver. Gelegen op een druk pleintje, zeer zichtbaar HOEK handelsgelijkvloers van ca 205m met een kel. Unieke duplex appartement, stadsvilla van ca 195 m op gelijkvloers met stadstuin van 110. CC IMMO: Uw vastgoedkantoor voor Antwerpen Centrum Randgemeenten.
TREVI TREVI ANTWERPEN Antwerpen. Vastgoedkantoor Verkopen, Verhuren, Syndicus, Beheer.
Fax: 32 03 205 64 04. TREVI Conseil Immo. Rue de Mons46. Phone: 32 02 355 50 55. Fax: 32 03 205 64 04. Phone: 32 02 675 85 85Email: syndic@trevi.be. Avenue de Limburg Stirum194. Phone: 32 02 410 10 30. Fax: 32 03 205 64 04. TREVI De Ridder. Phone: 32 03 336 38 33. Fax: 32 03 205 64 04. DESIGN BY WEBULOUS. Een kantoor zoeken. Netwerk van kantoren. Een eigendom zoeken. Een eigendom zoeken. Een kantoor zoeken. Netwerk van kantoren. Ontmoet Team Trevi Antwerpen.

Contacteer ons

Resultaten voor immo antwerpen