immo zee
Immo Oostduinkerke Koksijde, vastgoed te koop aan de kust Immo Angelo Oostduinkerke.
Immo Angelo is onderworpen aan de deontologische code van het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars BIV. Erkend Vastgoedmakelaar met BIV nr. 505559 BTW: BE0823110326. Land van toekenning is België. Adres BIV: Luxemburgstraat, 16B, 1000 Brussel. KB van 27 september 2006 tot goedkeuring van het reglement van plichtenleer van het BIV.
Appartement voor uw vakantie aan zee in België Immo Plaza.
Appartement voor uw vakantie aan zee in België. Op vakantie naar zee in België? Komt even langs bij Immo Plaza, wij zijn immo specialist, thuis in Oostduinkerke België. Voor een vakantie aan zee kunnen wij u een ruim aanbod immo aanbieden.:
Immo depla Vastgoed aan zee.
Vastgoedkantoor Immo Depla bvba opgericht in 1975 is een familiezaak onder leiding van Patrick Depla en Linda D'Huyvetter' met medewerkers Stphanie Depla en Hedwig Sneppe. Patrick Depla, zaakvoerder, erkend BIV vastgoedmakelaar met meer dan 35 jaar ervaring in de immobilin.
Nooit meer vastgoed aan de kust verkocht Het Nieuwsblad.
Het nieuwe recordaantal transacties was in 2017 vooral te danken aan Oostende en Knokke, samen goed voor bijna 40 procent van alle transacties aan de kust. Oostende alleen al nam 20 procent van de markt voor zich, maar in Knokke is de stijgende opmars sterker, met 186, procent.
Immo aan de kust: een uitstekende investering met weinig risico's' Track.be.
Er is ook veel aanbod aan immo aan zee, dus u kunt zelf kiezen of u een appartement wilt hebben in Koksijde, Oostende, De Haan, Blankenberge, Knokke of Heist. Doordat de rente op een historisch laagtepunt staat en de waarde van woningen weer begint toe te nemen, is het nu het ideale moment om in te stappen in immo aan zee.
Immo Blankenberge appartement aan zee Thuis aan zee Immo Parksuite.
Immo Parksuite is een bijzonder servicegericht immokantoor met een hart voor Blankenberge en een sterk ontwikkeld gevoel voor kwaliteit. Omdat de aankoop van een appartement aan zee een belangrijke investering vertegenwoordigt, besteden we bij Immo Parksuite alle nodige tijd en aandacht om de klant optimaal te begeleiden tijdens het aankooptraject.
Apartments and villas for sale on the Belgian coast Koksijde, St-Idesbald and Oostduinkerke Immo Europe.
Als ervaren makelaar met een stevige reputatie in Koksijde, St. Idesbald en Oostduinkerke, kan u bij Immo Europe een waaier aan kwalitatieve studios, villa's' of appartementen te koop aan de kust vinden. Bent u meer geïnteresseerd in een recente woning te koop op de zeedijk?
Vastgoed te koop aan de Belgische Kust bij Immo Maritiem in Nieuwpoort.
Sluitingsdagen: woensdag en zondag. Wij zijn steeds bereikbaar voor afspraak. IMMO MARITIEM is een erkend vastgoedmakelaar bemiddelaar die is onderworpen aan de deontologische code van het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars BIV nr. 200 920 200 919 Land van toekenning is België.
Aanbod Immo Wenduine.
Appartement 2 slaapkamers JOSEPH KNUDDESTRAAT 12 Privatief: 0004 Ligging: paar 100m van zee. Residentie ZILVERDIEP C. Appartement 3 slaapkamers SQUARE BOUDEWIJN 1 Privatief: 0701 Ligging: Vlakbij zeedijk. Residentie DE BLEKKAARD. Appartement 3 slaapkamers KERKSTRAAT 73 Privatief: 0401 Ligging: Centrum. Residentie GROTE REDE. Appartement 3 slaapkamers LEOPOLD II LAAN 7 8 Privatief: 5A Ligging: Zeezicht. Appartement 3 slaapkamers ZEEDIJK WENDUINE 66 Privatief: 6DF Ligging: Zeedijk met frontaal zeezicht. Appartement 3 slaapkamers ZEEDIJK WENDUINE 31 Privatief: 7A Ligging: Zeedijk met frontaal zeezicht. Appartement 3 slaapkamers ZEEDIJK WENDUINE 60 Privatief: 6A Ligging: Zeedijk met frontaal zeezicht. Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV nummer 503 350 en 504 602. BIV België Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars. BA en borgstelling via NV AXA Belgium polisnr. 2019 Immo Wenduine Powered by Skarabee Disclaimer Privacy policy.
Wonen aan de kust: ontdek ons vastgoed en immo Huysman Bouw. Checkmark icon. Checkmark icon. Checkmark icon. Checkmark icon. Checkmark icon.
Daarnaast richt men zich hier niet op eendagstoeristen. Het vastgoed in De Haan is vooral van eigenaars die er ook woonachtig zijn, wat wonen aan de zee, en dan zeker in De Haan, nóg aantrekkelijker maakt. Op vlak van cultuur en ontspanning vind je in de buurt het vakantiepark Sunparks, één van de oudste golfbanen van België en jaarlijkse evenementen zoals de zeewijding. Wist je trouwens dat de gemeente aangeduid is als buitengebied? Dit betekent dat erfgoed, natuur en open ruimte prioritair zijn. Immo en vastgoed in deze streek is dus duidelijk een goed idee.
Agence Info Immo Middelkerke.
AGENCE INFO IMMO. De website van Agence Info Immo, maakt gebruik van cookies. Meer info AKKOORD. Vakantie aan de Belgische kust. Genieten op het strand. van zon en zee. De prachtige natuur. Een leuk vertoeven in de stralende zon. Een ontspannen wandeling bij zonsondergang.
ImmoBelgischeKust.be: Verhuur van vakantiewoningen aan zee.
Geïnteresseerden kunnen rechtstreeks contact op nemen met de verhuurder om de beschikbaarheid of prijzen op te vragen. Bij iedere advertentie is aangegeven op welke wijze u in contact kunt komen met de verhuurder. Wij wensen u alvast een succesvolle bemiddeling en een aangenaam verblijf aan zee toe.

Contacteer ons

Meer resultaten voor immo zee