immo zee
Immo Holiday Knokke Heist uw makelaar aan zee.
Sinds 1962 vormt Immo Holiday als vastgoedkantoor een gevestigde waarde voor appartementen te koop en te huur, verzorgde vakanties aan zee, professioneel vastgoedbeheer en als syndicus in Knokke Heist. Onze makelaars hebben jarenlange ervaring om u nauwkeurig te kunnen bijstaan.
Home ADW immo BVBA abimo Dewispelaere.
Wij bestrijken dus Oost en West-Vlaanderen en er zijn in totaal 10 mensen werkzaam in onze beide kantoren. ADW Immo, een huis van vertrouwen! Hebt u advies nodig over immo of verzekeringen? Eén adres: ADW Immo! Zoek in ons aanbod.
Appartement te koop kust Appartement te koop zeedijk Immo Europe.
Als ervaren makelaar met een stevige reputatie in Koksijde, St. Idesbald en Oostduinkerke, kan u bij Immo Europe een waaier aan kwalitatieve studios, villa's' of appartementen te koop aan de kust vinden. Bent u meer geïnteresseerd in een recente woning te koop op de zeedijk?
Immo aan de Belgische kustluxe appartementen aan zee.
Ook een aanrader voor wie een betaalbare 2e verblijf op 50m van zee zoekt! Bij immo Versluys Bouwgroep, gelegen aan de kust, kan u als klant genieten van een totaal service. Naast de verkoop van eigen realisaties kan u ook beroep doen op onze immo aan de kust voor interne herverkoop en verhuurdienst van onroerende goederen.
Immo Lippens: Huizen en appartementen te koop aan de kust.
Immo Lippens biedt u unieke investeringen aan met een rendement van minimum 10% en dit zonder risico! Gezien de historisch lage rente op spaarrekeningen en de blijvende onzekerheid in de eurozone bieden wij u een unieke en 100% veilige investering aan.
Agence Sissau Verkoop Nieuwbouw Vakantieverhuur Syndic.
Dankzij onze complementaire service bieden wij u een professionele totaaloplossing, van ontwerp via bouw tot verkoop en beheer. Een oplossing waarbij zowel Immo Sissau als Agence Sissau niets aan het toeval overlaten. bekijk de panden. Aan de kust is het altijd vakantie. Middelkerke is aantrekkelijk in elk seizoen. In de zomer vindt u er een geanimeerde, gezinsvriendelijke sfeer. In de winter is de zee extra mooi en hebt u het strand vaak helemaal voor u alleen.
Immo Woestyn bvba.
Immo Woestyn is het oudste vastgoedkantoor van Knokke. Sinds1907 staan wij in voor de professionele en correcte afhandeling voor de verkoop/aankoop en verhuur van uw woning. Met onze 2 kantoren te Duinbergen en Heist bieden wij een uitgebreid aanbod residentieel vastgoed te Knokke en in de ruime omgeving.
Hoeveel kost een appartement aan zee? Bekijk de interactieve kaart Immo Trends.be.
Verschillende makelaars merken ook op dat de aspirant-kopers tegenwoordig zeer goed geïnformeerd zijn en veel prijsbewuster naar het kustvastgoed kijken dan in de hoogdagen, midden vorig decennium. Bart Vandemoortele, de zaakvoerder van het Blankenbergse makelaarskantoor Immo Marina: Ik" heb de indruk dat de mensen door de onrust in traditionele vakantiebestemmingen als Tunesië en Egypte terugkeren naar de kust.
Appartementen te koop in Middelkerke Dewaele.
Verruim je zoektocht en bekijk ons aanbod in andere kuststeden om een appartement te vinden in Oostende, een appartement te kopen in Koksijde of van een appartement in Nieuwpoort je nieuwe thuis te maken. Aanbod uit Middelkerke in je mailbox?
Te koop in Blankenberge hebbes.
We stellen vast dat u surft met een oudere versie van iOS. Om van alle functionaliteiten op hebbes te kunnen genieten vragen wij u om te upgraden naar een nieuwere versie. iOS-software op een iPhone, iPad of iPod touch bijwerken: https//support.apple.com/nl-be/HT204204.:
Appartement te koop zee Immo 2dehands.be.
TE KOOP OOSTENDE Gelegen bij zee en strand, thermen, kinepolis, zwembad, bibliotheek, Dakstudio met zeer groot zonnig terras en prachtig zic. vandaag 1715: Oostende. Appartement te koop in De Panne, 2 slpks. Dit zonnig appartement met centrale ligging op wandelafstand 750 m van de zee en Leopold I Esplanade.
Immo De Beus.
Knap gerenoveerd appartement in moderne stijl met 2 slaapkamers, en zicht op zee. Zeer goed gelegen appartement met zijdelings zeezicht en 2 slaapkamers. Ruim 2 slaapkamer appartement 115m2 met frontaal zeezicht. Centraal gelegen appartement met 2 slaapkamers. Prachtig zuidgericht hoek-appartement met 3 grote slaapkamers. Gezellig 1 slaapkamer appartement pal in het centrum, op 15m van de zeedijk. Handelshuis op commerciële TOP-ligging centrum Oostende. Immo De Beus.

Contacteer ons

Op zoek naar immo zee?