immo zee
Aanbod Immo Wenduine.
Appartement 2 slaapkamers JOSEPH KNUDDESTRAAT 12 Privatief: 0004 Ligging: paar 100m van zee. Residentie ZILVERDIEP C. Appartement 3 slaapkamers SQUARE BOUDEWIJN 1 Privatief: 0701 Ligging: Vlakbij zeedijk. Residentie DE BLEKKAARD. Appartement 3 slaapkamers KERKSTRAAT 73 Privatief: 0401 Ligging: Centrum. Residentie GROTE REDE. Appartement 3 slaapkamers LEOPOLD II LAAN 7 8 Privatief: 5A Ligging: Zeezicht. Appartement 3 slaapkamers ZEEDIJK WENDUINE 66 Privatief: 6DF Ligging: Zeedijk met frontaal zeezicht. vanaf 1 975. Appartement 3 slaapkamers ZEEDIJK WENDUINE 31 Privatief: 7A Ligging: Zeedijk met frontaal zeezicht. Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV nummer 503 350 en 504 602. BIV België Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars. BA en borgstelling via NV AXA Belgium polisnr. 2019 Immo Wenduine Powered by Skarabee Disclaimer Privacy policy.
Caenen.
Meer dan 50 jaar. ervaring in immo. in het hinterland. We helpen u graag! Boek uw vakantie aan zee. in Middelkerke, Oostende. Enkele van de belangrijkste activiteiten. van Caenen zijn het te koop en te huur. seizoens of jaarverhuur aanbieden. van woningen, appartementen. Panden in de kijker. Garage te koop De Panne. Grond te koop De Panne. Bouwgrond op 100 meter van de Zeelaan en marktplein van De Panne. Appartement te koop Blankenberge.
Immo Koksijde Immo Sint-Idesbald Vastgoedkantoor Immo Woestyn.
AANKOOP EN VERKOOP van vastgoed appartementen, villas, woningen, gronden, garages, handelspanden: ruim aanbod te koop aan zee Belgische kust in Koksijde, St.Idesbald en Oostduinkerke. Erkende vastgoedmakelaars staan tot uw dienst BIV 206.673 en 206.717. NIEUWBOUWPROJECTEN: aanbod te koop van hoogwaardige nieuwbouwappartementen en nieuwbouwvillas. BEHEER: professionele syndicus van een 65-tal gebouwen in Koksijde en omstreken. IMMO WOESTYN streeft ernaar via deskundig advies, correcte informatie en actieve begeleiding een aangepaste oplossing voor uw wensen te bekomen: een zorgeloze vakantie, een aangename woonplaats, een interessante vastgoed investering, een inspirerende architectuur., Tot binnenkort op ons kantoor in het fascinerende Koksijde! Nieuwbouwproject in de kijker.: Luxe nieuwbouwproject: zeezicht, zonnekant en in het centrum! Appartementen met 1 of 2 slaapkamers, groot terras zonnekant. Panden in de kijker. Houd mij op de hoogte. Erkend vastgoedmakelaar België. Immo Woestyn Koksijde Bvba is onderworpen aan de deontologische code van het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars BIV. Erkend Vastgoedmakelaar met BIV nr. 206.673 en 206.717 RPR Veurne BTW: BE 0860.174.125. Land van toekenning is België. Adres BIV: Luxemburgstraat, 16B, 1000 Brussel. KB van 27 september 2006 tot goedkeuring van het reglement van plichtenleer van het BIV. Commercieel Te koop. Huis Te koop.
Vastgoed Naessens Immo Leys.
De website van Vastgoed Naessens Immo Leys maakt gebruik van cookies. Meer info AKKOORD. Vastgoed Naessens Immo Leys. Schitterend 2-slaapkamer appartement met zicht op zee. Schitterend 2-slaapkamer appartement met zicht op zee. Schitterend gemeubeld 2-slaapkamer appartement met prachtige terrassen. Northlaan 11 04.01.
Homepage Willem Cauwels.
Immobiliën in en rond Knokke-Heist. Na een tiental jaar ervaring te hebben opgedaan in de sector besloot ik samen met mijn partner ons eigen vastgoedkantoor op te richten. Vol enthousiasme en motivatie staan wij ter beschikking voor de verkoop en verhuur van uw eigendom.
Vakantiewoningen te huur aan de Belgische Kust Immo Europe.
Grote keuze aan woningen te huur. Meer dan 50 jaar ervaring. Betrouwbaar en succesvol. Schoolvakanties verlengde weekends. 75% korting op het 2de weekend. Promo 11 november. 35% korting op de weekprijs. 3de weekend aan een voordeelprijs. Op zoek naar de ideale vakantiebestemming aan de Belgische Kust? Dan zit je goed in Koksijde! Koksijde is dé all round bestemming voor elk seizoen en biedt mooie stranden, prachtige natuurgebieden en hinterland met wandel-en fiestroutes; een boeiend aanbod van cultuur en erfgoed voor jong en oud; een kleurrijk palet aan gastronomische hoogstandjes en streekgerechten; een overdaad aan shopping mogelijkheden. Op vakantie in een appartement, studio of villa aan de Belgische Kust? Wij hebben een ruim aanbod vakantiewoningen aan de Westkust van de Noordzee. Immo Europe is uw garantie voor een geslaagde vakantie aan de kust.
ImmoBelgischeKust.be: Verhuur van vakantiewoningen aan zee.
Deze site is in eerste instantie van belang voor vakantiegangers en de eigenaars van tweede verblijven, maar is ook bestemd voor toeristische verhuurkantoren. Of u nu naar Knokke of Oostende wilt, zoek in ons aanbod naar een vakantiewoning die bij uw wensen aansluit!
Te koop in en rondom Blankenberge Immo Marina Blankenberge.
Het Immo Marina verkoopsteam staat al meer dan 30 jaar garant voor kwaliteitsvolle service met de glimlach. Bent u op zoek naar een woning, appartement, studio of een garage, dan zijn wij met een persoonlijke begeleiding en een professioneel advies uw beste troef. Wenst u een vrijblijvende waardebepaling van uw eigendom met het oog op de verkoop ervan dan staan wij u graag bij met onze vakkennis en indien nodig in alle discretie. Ik zoek te koop Ik verkoop mijn eigendom Startpremie jonge gezinnen Premie voor bouwheren Reconversiepremie. Te koop herverkoop Te koop nieuwbouw alle locaties. Minder dan 100.000. Van 100.000 tot 200.000. Van 200.000 tot 300.000. Van 300.000 tot 400.000. Meer dan 400.000. De Roos 8B. Appartement 1 slpk. DAKAPPARTEMENT / 1 SLPK / ZUIDGERICHT. Appartement 3 slpk. Sunpark vakantiewoning 497. Vakantieverblijf, vakantiewoning 2 slpk. VAKANTIEWONING / 2 SLPKS / RUSTIGE LIGGING. OP TE FRISSEN STUDIO / ZIJDELINGS ZEEZICHT. VLAK AAN ZEE.
Vastgoed aan de kust: Blankenberge weer de goedkoopste Immo Trends.
Dijkappartementen incasseerden een daling van 142, procent naar 214.500 euro. Op" de dijk worden nog veel verouderde gebouwen verkocht en dat drukt de prijs, verklaart Bart Vandemoortele Immo Marina. De makelaar relativeert de algemene prijsdaling voor appartementen. Belangrijk" is vooral dat de markt weer beweegt" Hij wijst op de ontwikkeling van nieuwbouwappartementen in de voorbije vijf jaar. Veel" eigenaars staarden zich blind op de hoge prijzen die vlak voor de crisis werden betaald. Maar de verhoopte koopgolf bleef uit. De eigenaars trachtten hun verouderde pand nog te verhuren, maar botsten op de huurnormen. In bepaalde stadsdelen was er leegstand. Eigenaars zagen zich verplicht te verkopen. De promotoren hapten toe en de nieuwbouw veert nu op" De prijzen van nieuwbouw stegen vorig jaar met 66, procent naar 3250 euro per vierkante meter. Dat" hangt samen met de hogere kwaliteit in het aanbod, zegt Vandemoortele. Tot" voor enkele jaren was er in Blankenberge een tekort aan kwaliteitsappartementen. Intussen zijn projecten als The One op de markt. Die eyecatcher trekt het imago van Blankenberge omhoog." The One is vrij uniek. Een appartement met zicht op zee en een ruim terras op de hoogste verdieping behoort tot de gemeenschap van mede-eigenaars.
Zeeparken Huur of koop een vakantieverblijf aan de kust.
Ook vlak aan de zee, leuke vakantie gehad! Lieve Van Dorslaer. Wat onze klanten zeggen. Toffe rustige locatie, tophuisje, lekker cosy met de kachel, vriendelijke host, goed gelegen tussen Blankenberge en De Haan, heel hygiënisch, top voor met de hond goed omheind terrein, zalig bedje met de luxe van tv op de kamer.
Vakantiehuizen te huur aan de kust Immo Schepens.
Prijs op aanvraag 51.2639 3.00953. Prijs op aanvraag 51.3016 3.07893. Prijs op aanvraag 51.2783 3.03163. Prijs op aanvraag 51.2749 3.02688. Prijs op aanvraag 51.2643 3.03619. Prijs op aanvraag 51.1476 2.71897. Prijs op aanvraag 51.2639 3.00953. Prijs op aanvraag 51.2778 3.02915.
Appartementen aan zee, met zeezicht te koop Euro Immo Nieuwpoort.
Home Binnenkort te koop Nieuws Realisaties Video Contact. Menu Home Binnenkort te koop Nieuws Realisaties Kopen Nieuwbouw Huren Vakantie Verkopen Verhuren Syndicus Video. Er werden geen resultaten gevonden voor deze zoekopdracht. Waarom Euro Immo? Een beeld zegt meer dan 1000 woorden: leer het Euro Immo team kennen en ontdek de voordelen om met ons samen te werken. Your browser does not support the video tag. Ontvang onze nieuwsbrief. Zie als eerste onze nieuwe aanbiedingen en wees mee met de laatste trends. Albert I laan 234. Bel ons kantoor. Contacteer ons via mail. 9u tot 12u30 14u tot 17u30. Zondag op afspraak. Meld ons wat u zoekt. Wij helpen u graag verder. Kopen Nieuwbouw Huren Vakantie Verkopen Verhuren Syndicus Video. Vastgoedmakelaar-bemiddelaar én vastgoedmakelaar-syndicus BIV nr 501275 Onderworpen aan de deonthologische code van het BIV.

Contacteer ons

Meer resultaten voor immo zee