immo zee
Woningen te koop.
Immo Colpin Verkoop Verhuur Nieuwbouwprojecten Contact. Type vastgoed Geen voorkeur. Prijscategorie Alle categorieën. groter dan 1.000.000. Aantal slaapkamers Maakt niet uit. Toon alle locaties. Garage / garagebox Heist-aan-Zee Ref. Functionele garagebox op 100 meter van de zeedijk. Garage Heist-aan-Zee Ref. Appartement Heist-aan-Zee Ref. Zuid-west georiënteerd vakantie-appartement op de Zeedijk. Appartement Heist-aan-Zee Ref. Lichtrijke Penthouse vlakbij het Heldenplein. Appartement Heist-aan-Zee Ref. Uw vakantie-appartement op het Heldenplein. Villa Knokke-Heist Ref. Unieke villa in Duinbergen met zeezicht. Appartement Heist-aan-Zee Ref. Volledig gerenoveerd appartement met zijdelings zeezicht. Duplex Heist-aan-Zee Ref. Appartement Heist-aan-Zee Ref. Vernieuwd appartement nabij zee met open zicht op het park.
Immo Woestyn bvba.
Immo Woestyn is het oudste vastgoedkantoor van Knokke. Sinds1907 staan wij in voor de professionele en correcte afhandeling voor de verkoop/aankoop en verhuur van uw woning. Met onze 2 kantoren te Duinbergen en Heist bieden wij een uitgebreid aanbod residentieel vastgoed te Knokke en in de ruime omgeving.
Zwarte Zee Immo Bulgarije.
Beiden zijn gelegen aan de Zwarte Zee, Krapets ligt in het noorden van Bulgarije terwijl Sunny Beach de meest levendige kustplaats is meer centraal gelegen in het land. Dit bericht werd geplaatst in Immo en getagged met appartement, ashton hall, krapets, sunny beach, vastgoed, villa, zwarte zee op 27 mei 2015 door Admin.
immo zee
2dehands Zakelijk Veilig en Succesvol Help en info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid Advertentievoorkeuren. Over 2dehands eBay Classifieds Sitemap. 2dehands is niet aansprakelijk voor gevolgschade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.
IMMOSCOOP Immo Angelo in Oostduinkerke.
Immo Angelo: full service immo kantoor in Oostduinkerke Koksijde. Wonen aan de Belgische kust, uw villa aan zee, appartement met zicht op zee. Bij vastgoedkantoor Immo Angelo kan u terecht voor.: Bent u op zoek naar een appartement, studio, villa, aan de Belgische kust in de omgeving van Oostduinkerke, Koksijde, Nieuwpoort, De Panne, bekijk dan zeker ons aanbod appartementen, studio's, villa's' te koop.
Nooit meer vastgoed aan de kust verkocht Het Nieuwsblad.
Het nieuwe recordaantal transacties was in 2017 vooral te danken aan Oostende en Knokke, samen goed voor bijna 40 procent van alle transacties aan de kust. Oostende alleen al nam 20 procent van de markt voor zich, maar in Knokke is de stijgende opmars sterker, met 186, procent.
Ons aanbod te koop Immo Porthouse, uw vastgoedmakelaar.
Te koop Nieuwbouw Res. Gelijkvloers appartement met zuid gerichte tuin Uniek nieuwbouwproject! Bespaar de komende jaren tot meer dan 25.000 euro uit aan vrijstelling onroerende voorheffing, energieneutraal wonen, geen aansluitingskosten meters! Op enkele stappen van zee, centrum en station. Een gebouw die. Pagina 1 van 6 68 zoekertjes. Foto's' en tekst copyright Immo Porthouse.
ImmoBelgischeKust.be: Verhuur van vakantiewoningen aan zee.
Zoek uw ideale vakantiewoning! Meer dan 140 vakantiewoningen beschikbaar! Selecteer type woning. Selecteer aantal personen. Verhuren doet u via hét verhuur platform. Puur genieten aan de Belgische Kust! Bruisend van activiteiten, maar tegelijk ook heerlijk ontspannend: tijdens alle seizoenen biedt de Belgische Kust u een scala aan stijlvolle ervaringen. Wandel op het strand, dineer op de boulevard, winkel in chique boetieken of verrijk uzelf in musea. Op deze website vindt u een aanbodoverzicht van vakantiewoningen die aan de gehele Belgische kustlijn te huur worden aangeboden. Deze site is in eerste instantie van belang voor vakantiegangers en de eigenaars van tweede verblijven, maar is ook bestemd voor toeristische verhuurkantoren. Of u nu naar Knokke of Oostende wilt, zoek in ons aanbod naar een vakantiewoning die bij uw wensen aansluit! Geïnteresseerden kunnen rechtstreeks contact op nemen met de verhuurder om de beschikbaarheid of prijzen op te vragen. Bij iedere advertentie is aangegeven op welke wijze u in contact kunt komen met de verhuurder. Wij wensen u alvast een succesvolle bemiddeling en een aangenaam verblijf aan zee toe.
Vastgoed aan de kust: Blankenberge weer de goedkoopste Immo Trends.
Dijkappartementen incasseerden een daling van 142, procent naar 214.500 euro. Op" de dijk worden nog veel verouderde gebouwen verkocht en dat drukt de prijs, verklaart Bart Vandemoortele Immo Marina. De makelaar relativeert de algemene prijsdaling voor appartementen. Belangrijk" is vooral dat de markt weer beweegt" Hij wijst op de ontwikkeling van nieuwbouwappartementen in de voorbije vijf jaar. Veel" eigenaars staarden zich blind op de hoge prijzen die vlak voor de crisis werden betaald. Maar de verhoopte koopgolf bleef uit. De eigenaars trachtten hun verouderde pand nog te verhuren, maar botsten op de huurnormen. In bepaalde stadsdelen was er leegstand. Eigenaars zagen zich verplicht te verkopen. De promotoren hapten toe en de nieuwbouw veert nu op" De prijzen van nieuwbouw stegen vorig jaar met 66, procent naar 3250 euro per vierkante meter. Dat" hangt samen met de hogere kwaliteit in het aanbod, zegt Vandemoortele. Tot" voor enkele jaren was er in Blankenberge een tekort aan kwaliteitsappartementen. Intussen zijn projecten als The One op de markt. Die eyecatcher trekt het imago van Blankenberge omhoog" The One is vrij uniek. Een appartement met zicht op zee en een ruim terras op de hoogste verdieping behoort tot de gemeenschap van mede-eigenaars.
Stonetales Properties.
Je vindt het vastgoed met ons. De benaming Stonetales Properties omdat achter elke baksteen, elk gebouw, elke mens een verhaal schuilt en we deze graag in verbinding stellen met mekaar. Stonetales Properties nv is ontstaan uit de fusie van Immo C Steffimmo in januari 2019.
Immo De Nil Vastgoed Immobilier Real Estate Knokke-Heist Belgium.
Vooraan een mooie en brede woonkamer met prachtig zicht op zee alsook het aangename. Ik wens te kopen. Type Alle types. Prijscategorie Alle categorieën. Ligging Maakt niet uit. Damme Moerkerke Lapscheure. Goed gelegen gemeubileerd appartement op de zeedijk vlakbij de Beaufort Plage aan de zeilclub te Duinbergen. Gemeubileerd éénslaapkamerappartement op topligging! Mooi vernieuwd appartement met heel goed zeezicht aan het Albertstrand. Welkom bij Immo De Nil.
Home RHvastgoed RHvastgoed.
Goed gelegen, volledig te renoveren woning aan het marktplein van Heist Heist. Goed gelegen te renoveren woning vlakbij het marktplein van Heist met veel mogelijkheden. Volledig te renoveren woning met aangename tuin Heist. Volledig te renoveren woning in een rustig straatje vlakbij het centrum en het strand van Heist. RH vastgoed is er voor u.

Contacteer ons

Zoeken naar immo zee