immo acasa
Acasa.
Kies dan voor klasse vastgoed. Let vooral op de locatie en investeer in elk geval in nieuwbouw. Zo behaal je een maximale meerwaarde en maximaal huurrendement. 09 321 03 00. Kortrijksesteenweg 62 9830 Sint-Martens-Latem. Schrijf je in, en krijg nieuws en tips over je droomwoning. Copyright Acasa 2018.
Alle artikels over Immo" Acasa" KW.be.
Nieuws uit jouw gemeente. Alles over Immo Acasa. Brugse zakenman verdronken op vakantie in Brazilië. Brugge De bekende zakenman René Vercruysse 62, eigenaar van vastgoedkantoor Immo Acasa in de Ezelstraat, is in het Braziliaanse Rio de Janeiro om het leven gekomen.
Immo Acasa HLN.
Een 62-jarige Bruggeling is zondag om het leven gekomen bij een zwemongeval in Brazilië. René Vercruysse was samen met zijn jongste dochter en. Brugge Inbrekers zijn zondagavond aan de haal gegaan met alle elektronische apparaten van immokantoor Immo Acasa. Zelfs de wifitoestellen namen ze mee.
Aanbod Te koop van Immo Acasa Zimmo. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. facebook. twitter. pinterest. instagr
xml version1.0" encodingutf-8? Zoek een vastgoed professional. xml version1.0" encodingutf-8? Publiceer uw pand. Zimmo for Business voor vastgoedmakelaars. Zoek een vastgoed professional. Werken bij Zimmo. xml version1.0" encodingUTF-8? aanbod te koop. aanbod te koop. aanbod te huur. 1 18 van 18 resultaten.
Error Title.
Bekende Brugse zakenman 62 verdronken tijdens vakantie in Rio de Janeiro Binnenland Nieuws HLN.
Dit is voor ons allemaal een grote shock, zegt zijn dochter Geraldine. De 62-jarige man stond in Brugge vooral bekend als zaakvoerder van Immo Acasa. Vercruysse runde jarenlang, samen met zijn broer Gaby, Tricots Vem N.V, een bekend en succesvol textielbedrijf in Brugge.
Vastgoed Brugge Immo Acasa Brugge. Immo Acasa Vast goed bekeken.
Over Immo Acasa. Op huizenjacht in en rond Brugge? Je woning verkopen of verhuren? Dat doe je met Immo Acasa! Reeds meer dan 20 jaar staat ons team van toegewijde vastgoedmakelaars kopers, verkopers, huurders en verhuurders met raad en daad bij.

Contacteer ons

Zoeken naar immo acasa