immo belgie
2HB De specialist voor een 2de verblijf in België.
In Knokke-Heist opent dit najaar een gloednieuwe Belgische beurs voor nieuwbouwprojecten en vastgoedfondsen: Immo Invest Days. De organisatoren van de eerste editie van deze tweedaagse expo verwachten zeker 1.500 Belgische spaarders en privé-investeerders. Tijdens Immo Invest Days krijgen bezoekers in één keer een ruim overzicht van nieuwbouwprojecten en vastgoedfondsen in België.
White House Vastgoedboetiek White House Vastgoedboetiek.
Hierdoor spaart je notaris heel wat tijd. De compromis sturen we naar zowel de notaris van de kopers als de verkopers. Zo ben jij zeker dat alles een dubbelcheck kreeg en dat je belangen op een correcte, wettelijke manier gegarandeerd zijn.
In België blijft luxevastgoed een nichemarkt: prijzen liggen 15 à 20 procent te hoog Immo Trends.
En er zijn nog trends merkbaar. Volgens Jean de Kerchove d'Exaerde, de gedelegeerd bestuurder van Immobilière Le Lion, willen kopers almaar vaker dicht bij een station wonen, wat in lijn ligt met de trends op het gebied van ruimtelijke ordening.
Het meest exclusieve vastgoed kopen of huren in België bij Luxevastgoed.
Dankzij onze gerichte mailings met een overzicht van uw favoriete panden, hoeft u uw droomhuis niet te missen. Zo bespaart u niet alleen tijd, maar blijft u ook steeds als eerste op de hoogte. Ontvang de laatste updates. Immo in Gent te koop. Immo te koop in Knokke.
Home Immopunt.
Een woning kopen of verkopen is immers een belangrijke stap in ons leven waarbij een betrouwbare partner dan ook een must is. Met veel passie voor het beroep en een sterke gedrevenheid staat het team van Immopunt voor u paraat.
Quest makelaar Verkoop van huizen, villa's' en appartementen met karakter.
Quest groeit en daarom zijn we op zoek naar proactieve en dynamische makelaars met ervaring in residentieel vastgoed. Bekijk onze openstaande vacatures. Quest Real Estate NV Ringlaan 110 2610 Wilrijk Tel 32 03 287 80 00 Fax 32 03 287 80 08 welcome@quest.be Disclaimer.
Home Groep Pauwels Engels Immobiliën.
Verder is er nog een kelder 9m en in de tuin een dubbele garage, overal dubbel glas, centrale verwarming op gas, de woning is op te frissen. Groep Pauwels Engels / Immo Matrix. Bredabaan 661 te 2930 Brasschaat 03/651.36.15. Esdoorn 3 te 2540 Hove 03/455.60.03. Erkend vastgoedmakelaar Belgie BIV 207388 en 203816 Onderworpen aan de deontologische code BIV.
Immo Transit, de belangrijkste portaalsite in België voor de aankoop, verkoop en verhuur van immobiliën.
Idéalement situé sur les hauteurs de Bierges à proximité de nombreuses facilités, magnifique presbytère de caractère datant de lees meer. Comparez tous les prêt hypothécaires en un clic. Contacteer mij Chat met het agentschap. De meest recente appartementen op Immo Transit.
Immo ERA Belgium.
Ontdek waar wij het verschil maken. Panden te koop of. 5.191 panden verkocht in 2018. 91, / 10. Ontdek hoe tevreden onze klanten zijn. Kandidaat kopers in de ERA Koperwachtzaal. Waarom verkopen met ERA? U kan uw woning zelf uit de hand verkopen of met een makelaar.
Huis kopen of verkopen in Limburg, de Kempen of Vlaams Brabant Immofusion.
En dat zeggen niet alleen wij, maar ook onze klanten" 383 klanten hebben ons positief beoordeeld! Wij maken een gratis schatting van de waarde van uw woning! Wilt u uw huis verkopen en wilt u weten wat uw huis waard is?
Home Sensimmo. Sensimmo Vastgoed Vastgoedkantoor Genk, Mustafa Sak, Gevoel voor wonen.
Wij doorlopen samen met u het gehele proces van begin tot eind, tot bij het tekenen bij de notaris! Onze gespecialiseerde medewerkers beantwoorden al uw vragen en zorgen voor een juridisch waterdicht verkoopdossier. Wij maximaliseren het potentieel van uw onroerend goed.
Home Immo Development.
Tel: 32 09 311 85 11 E-mail: info@immodevelopment.be. BA en borgstelling via NV AXA Belgium polisnr. BE 0654.726.937 BIV 501.636 België Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars BIV Luxemburgstraat 16 B, 1000 Brussel. Koninklijk besluit van 27 september 2006. Foto's' en tekst copyright Immo Development.

Contacteer ons

Op zoek naar immo belgie?