immo belgie
Vastgoed Unicum Vastgoed Unicum.
Méér dan 24 jaar ervaring in actieve vastgoedbemiddeling zorgde voor talloze tevreden klanten. Spring gerust eens vrijblijvend binnen in ons kantoor te Eeklo, u zal verrast zijn van onze unieke voorwaarden. Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel.
Home Immoké bvba.
Wij helpen u graag in uw zoektocht naar uw droomwoning, appartement of bouwgrond. Indien u niets passend vindt in ons huidig aanbod, schrijf u dan in zodat wij u op de hoogte houden van de nieuwe panden in onze portefeuille.
Appartement voor uw vakantie aan zee in België Immo Plaza.
Appartement voor uw vakantie aan zee in België. Op vakantie naar zee in België? Komt even langs bij Immo Plaza, wij zijn immo specialist, thuis in Oostduinkerke België. Voor een vakantie aan zee kunnen wij u een ruim aanbod immo aanbieden.:
Home BENECA.
In het centrum van Ophoven, langs een doorgaande weg gelegen op te frissen ééngezinswoning me. In deelgemeente Berlingen, in een landelijk gebied gelegen vrijstaande bungalow met 3 slaapkame. Gelegen in een zeer rustige omgeving, op een steenworp van Opitter centrum.
Immo Vos Home.
15 energiezuinige nieuwbouwappartementen te koop 1-2 of 3 slaapkamers Exclusief te koop bij Immo Vos klik op de afbeelding links en schrijf je in voor meer informatie. Nieuw kantoor Immo Vos. U bent welkom in ons nieuw kantoor op de Grote markt in Mechelen.
Home Janssen-Marres.
Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest in de vastgoedsector startte Joseph. Janssen, expert-schatter en erkend vastgoedmakelaar, Immo Janssen-Marres bvba in 1991. Sinds 2005 is Dirk Janssen mede-zaakvoerder. U vindt ons kantoor in Riemst, op de verbindingsweg tussen Maastricht en Tongeren, vlakbij de grens met Nederland.
Immokantoor Brasschaat Rodenburgh Immobiliën BVBA.
Welkom bij Rodenburgh Immobiliën. Uw makelaar voor woningen en villa's' in regio Noord Antwerpen met een exclusief karakter. Wij zijn u graag van dienst als adviseur en partner bij één van de belangrijkste beslissingen in uw leven; de aankoop of verkoop van uw droomwoning!
Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars BIV.
Het KB van 30 juli 2013 Reglement ter uitvoering van de antiwitwaswet preciseert in art. 302 het volgende: Elke vastgoedmakelaar is verplicht om aan de FOD Economie, of aan één van haar daartoe aangestelde ambtenaren, alle informatie mede te delen, die.
11 redenen waarom vastgoed ook in 2018 interessant blijft Netto.
En het panel van 18 vastgoedexperts dat De Tijd/Netto twee keer per jaar raadpleegt, ziet niet meteen een ommekeer. Met een rente die laag blijft, een stijgend economisch vertrouwen, meer koopkracht en een toenemend aantal gezinnen liggen de kaarten nog altijd goed.
Vastgoed in België uw makelaars Engel Völkers.
Belgische franchisenemer worden. Bent u als liefhebber van onroerend goed van plan om een Belgische franchisenemer te worden? Vastgoedfranchises hebben de wind in de zeilen in België, meer en meer ondernemers kiezen voor het model en vastgoed staat nooit stil.
Vastgoed kopen en verkopen in België, Frankrijk, Spanje en Portugal met vastgoedmakelaar Immo-S.
Te koop Woning. De Makelaar is onderworpen aan de deontologische code van het BIV. Erkend Vastgoedmakelaar met BIV nr. Land van toekenning is België. Adres BIV: Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel. BIV plichtenleer: KB van 27 september 2006. 2019 Immo S.
Immo in België Vitrine.
Je gebruikt een browser die niet volledig ondersteund wordt door de JavaScript van Leaflet Maps HERE Places. Hierdoor zullen functionaliteiten zoals Point of Interests niet beschikbaar zijn. Je kunt beter een andere browser gebruiken. Update je browser Sluiten. Basis en secundair onderwijs.

Contacteer ons

Op zoek naar immo belgie?