immo vastgoed
Perspectief Vastgoed.
Kopen of Verkopen met Perspectief Vastgoed, uw toekomst in vastgoed. Bent u op zoek naar uw droomwoning? Wij helpen u graag verder. Bent u van plan om uw eigendom te verkopen? U kunt bij ons terecht voor een professionele en correcte aanpak voor een vlotte verkoop. Wij bieden een vrijblijvende schatting van uw woning aan, en staan tevens in voor uw energie prestatie certificaat en elektrische keuring. Nieuwbouwproject in de kijker. VERHUURDMooi afgewerkt nieuwbouw 2 slpk appartement 2018 inclusief STAANPLAATS in een moderne nieuwbouwresidentie. Centraal gelegen in centrum Oostkamp en tevens vlotte verbinding naar Brugge en autostrade! INDELING: Inkomhal, grote lichtrijke aangename woonkamer met zit-en eetplaats, zonnig terras vooraan, volledig ingerichte mooie open keuken, wasplaats/berging en afzonderlijk toilet. Blijf op de hoogte.
Wij zorgen voor een comfortabele thuis Correct Vastgoed.
80% binnen de 2 maand verkocht. Veilige en wettelijke overeenkomsten. 24/7 bereikbaar via 0492 / 08 08 08. Extra vermelding op 7 portaalsites. wij zorgen voor een comfortabele thuis. Bij deze methode kan de kandidaat-koper een aanbod doen dat hoger is dan de startprijs. Het aanbod wordt onmiddellijk naar de eigenaars overgemaakt waar zij beslissen om al dan niet in te gaan op het bod. Om de hoogst mogelijke prijs te kunnen bekomen stellen we een vraagprijs voor. Dit is de meest beproefde methode en niet altijd voor iedereen toepasbaar. Wanneer je bijvoorbeeld een nieuwbouw wilt aankopen maar je huidige woning nog niet verkocht is kunnen we een ruil opstellen. CORRECT VASTGOED zorgt voor een soepele overgang. De verkoper spreekt een bepaald termijn af met de huurder en wanneer dat termijn afloopt kan de huurder de nieuwe eigenaar van de woning worden. Panden in de kijker. Huis te koop in Oostende.
Vastgoed Naessens.
De website van Vastgoed Naessens Immo Leys maakt gebruik van cookies. Meer info AKKOORD. Zeer zonnig appartement met terras in rustige woonwijk. Bauwensplein 10 10. Zeer zonnig appartement met terras in rustige woonwijk. Bauwensplein 10 10. Ruim 2-slpk appartement met open zeezicht. Zeedijk 119 1.02. Ruim 2-slpk appartement met open zeezicht. Zeedijk 119 1.02. Uniek hoekappartement met panoramisch zicht. Zeedijk 158 5B. Uniek hoekappartement met panoramisch zicht. Zeedijk 158 5B. TEL 059 70 20 63 FAX 059 51 22 43. Te Koop / Te Huur. Naessens David verkoop. 0475 289 255. Guilaume Dubois verhuur. 059 70 20 63. Technische en juridische dossiers. 0475 289 255. Afdelingshoofd en verantwoordelijke boekhouding. Vastgoed Naessens is erkend bij het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars BIV Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel onder het nummer BIV 500261. Alle activiteiten zijn onderworpen aan de deontologische bepalingen uitgevaardigd door het BIV. Vastgoed Naessens bv. Zeedijk 115, 8400 Oostende.
Home Vastgoed Plus.
Ook nieuwbouwprojecten en de ontwikkeling ervan behoren tot onze dagelijkse activiteiten. Correcte communicatie altijd bereikbaar op mobiel nummer. Gratis advies en schatting. Inkoop en verkoop gespecialiseerd gescheiden. De lokale makelaar. Foto's' en tekst copyright Vastgoed Plus. Design en broncode copyright Omnicasa Disclaimer Privacy Statement.
Vind hier uw droomwoning Residentie Vastgoed.
Gelukkig nieuwjaar van het Residentie Vastgoed-team! Welkom bij Residentie Vastgoed, uw partner in onroerend goed. Bent u op zoek naar een woning of wenst u uw eigendom te verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een eerlijke en transparante service staan centraal in bij onze dienstverlening. EEN VRIJBLIJVENDE WAARDEBEPALING VAN UW EIGENDOM? Verkoop uw woning in 1 dag dankzij onze nieuwe verkoopformule! Meer informatie: contacteer ons vrijblijvend. Onze verkochte woningen. Bekijk een selectie van ons verkocht vastgoed. Volg hier de verkoop van uw eigendom. Contacteer ons voor een correcte vrijblijvende schatting! Hou me op de hoogte. Ons NIEUW vastgoed als eerste in uw mailbox ontvangen? Panden In de kijker. In de kijker 279.000. In de kijker 549.000. In de kijker 264.000. Hou me op de hoogte. powered by Skarabee. Marktstraat 20 8460 Oudenburg. Kerkstraat 48 8430 Middelkerke. Koninklijke Baan 19 8420 De Haan.
Momentum Vastgoed Momentum Vastgoed Hasselt-Genk.
Schat mijn eigendom. Hou me op de hoogte. Momentum Vastgoed Hasselt-Genk. Momentum Vastgoed is een no nonsense vastgoedkantoor gevestigd te Hasselt en Genk, actief op de vastgoedmarkt in heel Limburg en omstreken. Met een rugzak vol ervaring en enorme passie voor de job betreden we de Limburgse vastgoedmarkt. Passie, ervaring en strategie belichamen ons vastgoedkantoor en door deze ingrediƫnten te mixen, weten wij momentum" te creeƫren rond ieder onroerend goed.
Abbimmo Vastgoed Kerkdreef 1 8791 Beveren-Leie 0495 34 76 76.
Sleutel in de deur en maak uw droom waar! Instapklare woning gelegen in het centrum van Waregem. Instap klaar appartement gelegen in het centrum van Waregem. Bedrijvencentrum 69-71, kantoorruimtes te huur Beveren-Leie Beveren Leie. Abbimmo Vastgoed Kerkdreef 1 8791 Beveren-Leie.
Home Meuleman Vastgoed, Sint-Kruis, Brugge, De Haan, Gent, Blan.
Welkom op de website van Meuleman Vastgoed! Wij houden van een persoonlijke en dynamische aanpak, waar u als klant centraal staat! Wij helpen u graag op uw zoektocht naar een geschikte eigendom, hierbij geven wij u graag uitgebreid, zowel technisch als juridisch advies.
IMMO VL Vastgoed met Advies dag in, dag uit.
Te koop Te huur. Gratis webinar op zaterdag 30 januari. Wist je dat je met een beperkt budget al een mooie investering kan doen? Neem deel aan de gratis webinar Leer investeren in vastgoed en leer er alles over. Meer info inschrijven. We" zijn er van overtuigd dat ook jij het nut van deze maatregelen inziet" Samen moeten we erdoor! MEER INFO OVER DE CORONAMAATREGELEN. Maak je woning winterklaar. Het wordt weer een pak kouder buiten. Hoog tijd dus om je woning klaar te maken voor de winter. Hoe vrijwaar je nu je huis van vries en andere winterschade? Hiervoor hebben wij enkele wintertips voor je klaargezet. Bekijk hier alle tips. Vastgoed met advies. IMMO VL Vastgoed met advies is niet zomaar onze slogan, het is wat we je bieden dag in, dag uit.
Welkom bij Trend Vastgoed.
Bekijk dit onroerend goed. Welkom bij Trend Vastgoed. Bij TRENDVastgoed combineren wij ruim tien jaar ervaring met passie en een persoonlijke benadering om u steeds de beste aanpak te bieden voor al uw vastgoedprojecten van koop en verkoop tot investeringen.
Albert Vastgoed Goed in wat we graag doen!
Wat nu met deze lege ruimte? Vul het plekje op met onze 4 leuke tips. Tijd voor een nieuwe kam. Kies regio vastgoed of immo. Vastgoed of immo advies. nv Heer Albert. Oude Zak 1, 8000 Brugge. 0800 252 37 familie@albert-vastgoed.be.
Home Vastgoed Vanoverschelde.
Wat kan Vastgoed Vanoverschelde voor u betekenen? Bij ons staat goede service en dienstverlening hoog in het vaandel, waardoor u als klant kunt rekenen op een optimale begeleiding bij alle aspecten van het kopen of verkopen van een woning of bedrijfspand.

Contacteer ons

Resultaten voor immo vastgoed